Zaujima ma, hlavne keď ste niekde vonku - oslava/ grilovačka atď ..
Ako to robíte keď máte dve deti, ste v blízkosti domova.
Vy ako maminy, odchádzate s mladším domov a muž ostáva so starším dieťaťom? Jedná sa o obe deti malé, avšak staršie vydrží viac. ( Do 5-6rokov). Vyššie má nezaujíma.
Alebo odchádzate všetci spolu?
Záleží od situácie.
@ajka0207 priblížis? Aká situácia musí nastať aby ste šli spolu a aká samostatne?
Ako sa situácia vyvinie, prípadne ako sa doma predtým dohodneme. Nemáme nejaké "presné" pravidlá na toto (ale tak napríklad, či a koľko to menšie spalo poobede, kedy vstalo ráno, kedy by malo ísť cca spať večer, atď., ale často aj podľa toho ako sa správa priamo na oslave).
Ak je to blízko domu, odchadzam skor ulozit mladsiu spať, muz este chvíľu zostava so staršim (6 ročným). Mne to nevadi, ze odidem skor.
Ak je to dalej, odchadzame spolu.
Väčšinou podľa detí, niekedy mladšia vymýšľa nech ideme domov obaja alebo staršia nech obaja ostaneme, prípadne podľa toho ako sa nám s mužom chce. Mám pocit že keď sa rozdelíme tak sme unavenejší obaja.
Ak je to miesto, kde sa najmenšia nevyspí (napr. v kočíku) alebo nevyhrá, zvážime odchod. Ak sa tam starší dvaja vyhrajú, bavia, užívajú si to, zvážime rozdelenie. A ak sa tam napr. mne nechce, kľudne ide tata s deťmi sám. 🤷♀️
U nas v rodine vzdy rodina odchadza spolu. Este sa nestalo,aby jeden odisiel a druhy ostal,takisto,ak mame kamaratov na navsteve. Ako prisli,tak aj odidu.
Všetci spolu do kedy vydrzali a sli sme domov.
Nie, riadime sa podla mladsieho dietata a nikdy sme neodisli separe ❤️
My sme boli teraz 2noci u brata, včera chcel mať veľkú párty/grilovačku a.ze.muz s ním ostane, ale bohužial keďže sme.spali u brata syn by nezaspali sám,má.4 a.ja som spala v.druhej izbe s dcérou 2, tak že ostane syn s nimi a prídu neskôr,normálne sme.si to vydiskutovali ,zhodli sme sa že syn by vydržal ale je malý a muž sa nemusí ozierať , išli sme aj s bratom všetci naraz domov ,všetci boli s tým ok
Ako kedy. Niekedy zostavam ja, niekedy muž. Veľakrát však na akcie, kde sa plánuje dlhšia party, decká v zásade neberieme a nechávame u starých rodičov
Mame 2 a "delime" si ich prakticky vzdy ked je manzel pritomny. On ma komplet na starost starsieho a ja maleho. A plati to vsade, domov ideme spolu alebo kazdy so "svojim" dietatom. Musi to byt vynimocna situacia aby jeden z nas mal na starosti obe. Napr ze ten druhy pracuje alebo je chory..
Deti u nás nejdu príliš moc rozdeliť, lebo mladšia plače, keď sa oddelí od staršej a je nešťastná. Takže potom nastáva väčšinou delenie, že muž s 2 deťmi a ja idem preč :D ale tak väčšinou sme vždy spolu vsetci
Vacsinou ja odchadzam bud s mladsim alebo s oboma,alebo starsie pride neskor a muz zostava..je to tak ze 9 z 10 idem ja domov, 1x on s detmi
Ak ideme ku kamosom, ktori su blizko nas, ze ja dam prechadzku s kocikom pokym manzel pride autom…a takisto spat. Ale ked ideme dalej, ze vsetci musime autom, tak vzdy odchadzame spolu.
Vacsinou idem s detmi, ale uz su vacsie, takze uspime spolu a vratime sa na akciu spolu, ak sa mi chce
Aj spolu, aj zvlast.. zalezi, ci mladsi este/uz spi a celkovo nevydrzi tolko ako starsi (2,5r rozdiel)
na to neexistuje žiadne pravidlo, podľa toho, ako sa situácia vyvinie
Väčšinou ja odchádzam s mladšou a muž zostane so staršou ale záleží aj aká je oslava a koho
Vždy všetci spolu.
@martinka13
@marzuz89
@deniska14
@marca12
Baby, mne sa to tak ľúbi. Kým sme mali jedno, tiež sme boli toho názoru s mužom. Veľmi vyhlasoval že sme rodina a budeme prichádzať a odchádzať spolu.
Ale večer o ôsmej mu bolo skoro včera ( vždy tak odchádzame aj kvôli staršiemu dieťatku keďže má tri roky) ale išiel si svoje že mala vydrží ešte že mám ísť sama s babom ( pol roka). Vôbec ale vôbec sa mi to nepáčilo.
Predtýmto raz keď sme boli som sa snažila ho nechať zabaviť, vravím mu že nech sa zabaví a ja sa o deti postarám aj sama tak som šla s nimi sama domov....vtedy ohucane, unavené a horko ešte, mala som teda dosť a povedala som si, že keď je doma, nech sa stará aj on. Bez deti jedného či druhého som nebola od prvého pôrodu. Aj lekárke jednu vždy ťaham lebo ostane v šoku, že snáď mu nenechám obe deti. Raz ich vzal von obe a hodinu som upratovala.
Preto som včera žiadala aby sme odišli všetci spolu, obriadime det, pomôže mi a on sa môže vrátiť, ale to mu už nebolo dobré a mám ísť sama a on ostane so staršou.
Bolo mi to hrozne ľúto, keďže ozaj sme vždy boli dohodnutí že odchádzame aj prichádzame spolu. Ale s vyššou hladinou alkoholu nikdy nedodrží slovo ani čas aký s a dohodneme.
Spolu.
Pokial by to nebolo casto,tak by som to asi tolerovala. Nabuduce mu nechala obe deti,ked pojdes k lekarke. Nech vie,co to je.
Otázka trošku mimo, ale vám tolerujú doktori že prídete s deťmi? Lebo mne vôbec, teda urgent by ma asi vzal ale také tie dopredu objednané vyšetrenia ma nezoberie ak prídem s dieťaťom.
Všetci spolu 😊
Ak by to bolo blizko isla by som uspat v klude jedno a potom by prisiel muz s druhym.ak dalej,ze sme napr 1autom tak jasne ze spolu.
Vsetci spolu