Ahojte , ako by som pomohla mojej dcérke ? Narodila sa s uškami pri hlavičke ale teraz jej začali neskutočne dostavať, pretože celé noci spi väčšinou na chrbatiku s hlavičkou otocenou do strán - mne ani tak nejde o to estetické , aj keď samozrejme by som nechcela aby mala uši niekde vo vesmíre , ale na tom svet stojí ani nepadá . Mne ide o to že ženy , ona si to uško jak si naňho ľahne “zlomí” veď ja som to skúšala na sebe a samu má to boli . Videla som na internete take lepky na odstavanie išiel , v brendone take nič nemali . Neviete mi poradiť ako jej pomôcť ? Moc ďakujem
Alebo môžeš dať nejakú ciapocku na spanie alebo čelenku ale počula som že to lepenie uši je zbytočná blbosť ale šak vyskúšaj ak chceš. Ale tie uši by mali byť geneticky dané.
kup letnu capicku .. nic nelep... chrupavkla je makka vyvivja sa a neodbornym lepenim ju moes zdeformovat .. odstavanie usi je dane geneticky a lezanie na nich je len minimum ...
Syn si v spánku rád chytá uši a zlomí. 😬😂 Začala som dávať čelenku/korunku a pekne mu to drží ušká a nepotí sa hlava. 😊 Zmerať obvod hlavičky a kúpiť aspoň o 3-4cm menšiu, inak bude padať do očí.
Deti to radi robia. Nič s tým nespravíš. lepku alebo čiapočku síce dať môžeš, ale dieťa sa bude dovtedy mrviť, kým to uško nebude mať zas zalomené. Je mu to príjemné.
Ahoj, aj moje dieťa spávalo s takto zalomenými uškami, tiež som si robila starosti, či ušká nebudú odstávať. Neodstávajú 😉
Malú to nebolí, bábätká majú tú chrupavku ešte takú mäkkučkú. To asi každé bábätko si tak leží na uškách, nemalo vy to mať vplyv na odstávanie v budúcnosti, pokiaľ viem. Tiež som ich dcérke stále naprávala. Chvíľku jej podľa toho odstavali, raz jedno tak, druhé inak ale potom sa vrátili naspäť. Pozri si tu aj iné diskusie na tú tému.