Mamicky asi pred tyzdnom som tu pisala ze mi mala chodi spat o pol noci a prosila som o rady, dakujem mamickam ktore mi poradili budit malu skorej. Teraz asi tyzden chodime spinkat o 22:00, co je uz super🙂
Aj moja ale to je čisto len moja nedoslednost 😀
Môj Tobias chodí okolo 9 ale niekedy sa to natiahne aj do 11 hlavne ked je tatino doma a vtedy je rezim uuuplne rozhodený
Viem ze to nieje pre niekoho velmi skoro ale ja sa uplne tesim, ved oproti polnocu je to vyhra pre mna 🙂
Aj moje deti tak chodili...potom par dni- nekompromisne- okupat, vecera, vecernicek- chvilu sa pohrat - pripadne mala vecera cislo dva a sup do posteli- 20:30 sa uz spi
Len treba byt dosledna...ani jeden krat nepovolit. Mam pocit ze to detom pomohlo- aj cez den ked nieco poviem ma akceptuju
@noccikalili vidis, ze sa to podarilo 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Ja som s nou okrem neskoreho spanku ziadne problemy nemala, stresne rozumna a na svoj vek vynimocne inteligentna, vzdy ma posluchne, neroby hysterky ani nic podobne, takze nic nanu nemozem povedat🙂 a len sa nanu ozrem uz vie co treba, ani hlas nemusim zdvyhat🙂
No my sme mali ten isty problem.Dcerka ked isla spat poobede tak jej trvalo aj hodinu kym zaspala a spala tristvrte hodiny a o 15 som ju budila.Vecer nedaj boh zaspat.Zaspavala o pol 12.Tak ked mala 2 a pol roka zrusila som jej denny spanok a odvtedy chodi spat o 8.Teraz bude mat 5 rokov a stale o 8 zaspava.
@noccikalili aj nas tak chodi spat ma 3 roky a to nespava ani poobede