Dcérka chodí cikať na poslednú chvíľu

tehotna40
23. sep 2023

Ahojte, idem si k vám opäť po radu. Mám 2,5 ročnú dcérku, odplienkovana od roka a pol. Nikdy nebol z ničím problém, ale posledne asi 2 mesiace chodí cikat naozaj až na poslednú chvíľu, tak 3x do týždňa jej aj cvrkne do gatiek a potom zato plače. Vysvetľujem jej, ale akosi to nezaberá, neviete mi niečo poradiť? Bojím sa aby nemala neskôr nejaké problémy s mechúrom kvôli tomu.

pribinak
23. sep 2023

@tehotna40 veď je ešte malička. Kopec deti v jej veku majú 24h plienku
Maximálne by som dala vyšetriť moč a nič viac

oriesocek
23. sep 2023

Dávaj ju pravidelne cikat, napr každú hodinu a potom nebude chodiť na poslednú chvíľu. Taký režim ako v škôlke...

ivangeline
23. sep 2023

Mozno je mierne nachladnuta? Urcite to prejde. Je mini.

majlo1234
23. sep 2023

Asi ma vela “roboty” a zabudne. Je to podla mna bezne, prejde to same

hipuska
23. sep 2023

Tiez sa prikláňam k tomu, že je to bežné. Je príliš zaneprázdnená. Netreba veľmi o Tom diskutovať a rozoberať to. Nechať to plynúť. Prejde to samé. Ja si nemyslím, že je vhodné dávať cikať každú hodinu, alebo dajak pravidelene. Skor z toho by sa stal zlozvyk. Telo sa musí "samo" vypýtat

zuzanaete
23. sep 2023

Tiez tak mal syn v urcitom obdobi. Uz bol riadne odplienkovany a isty, ze cikanie ovlada. Ale hra zacala byt dolezitejsia a tak drzal, drzal. Uz som videla, ze mu treba, ale na otazku, ci mu treba cikat, povedal nie. Kamoska psychologicka mi poradila, ze ked vidim, ze mu treba, tak nech mu len poviem: Vies, kde je zachod. O cca 2 tyzdne uz behaval na zachod a hovoril: Viem, kde je zachod. 😀 Problem bol vyrieseny. Uz necakal do uplneho extremu.

laurikalalinka
23. sep 2023

@tehotna40 Neboj v škôlke bude zábava,tam deti takto utekajú bežne,veď hranie je dôležitejšie ako jedno WC