ahojte, chcem sa vas spytat, ci to mate aj vy nejak podobne. Mam problem, ze ked je manzel doma, tak dcera(1,5roka) stale len "tata,tata". stale chce byt pri nom a ja mam pocit, ze mna uplne ignoruje. ked je manzel v praci tak je to podstatne lepsie, obcas si na neho spomenie, ale hned ako pocuje ze sa vratil z prace tak hned leti za nim. podobne aj v noci(nie vzdy), ked ma nejaky zly sen tak ju vezmem na ruky a ruci jak tur, pride manzel, vezme ju on a hned sa ukludni. Vobec nechapem, ci robim nieco zle ja, alebo ci manzel. Prosim mate to tak aj vy ? moze to byt len nejake obdobie, ktore prejde ?
Uzivaj si to. Ja mam 2 a pol rocneho a akutalne ma maminkovske obdobie. Uz vyse 3 mesiacov a som zufala. Muz mu nemoze ani jedlo nalozit alebo pokrajat jablko.
@julia053 A muz sa jej venuje a stara sa o nu? Ze ci sa k nemu taha preto lebo je s nim casto a rada, alebo preto ze jej je vzacny?
@amelie2017 presne.mame to podobne.23mesačná dcérka.Muž ju nemôže ani kŕmiť ani uspávať.Ani ráno mlieko zarobiť 😀
Obe moje deti sú tatinkovske aktuálne, starší syn chce všetko len s tatom, s ním si zuby umyje s ním sa prezlečie v noci kričí naňho keď niečo... Vieš čo užívam si to viem že sa to zas otočí 😂
uzi si ze chce byt s tatom nebude to dlho trvat😅