Dcérka chce byť stále s otcom

julia053
18. jan 2024

ahojte, chcem sa vas spytat, ci to mate aj vy nejak podobne. Mam problem, ze ked je manzel doma, tak dcera(1,5roka) stale len "tata,tata". stale chce byt pri nom a ja mam pocit, ze mna uplne ignoruje. ked je manzel v praci tak je to podstatne lepsie, obcas si na neho spomenie, ale hned ako pocuje ze sa vratil z prace tak hned leti za nim. podobne aj v noci(nie vzdy), ked ma nejaky zly sen tak ju vezmem na ruky a ruci jak tur, pride manzel, vezme ju on a hned sa ukludni. Vobec nechapem, ci robim nieco zle ja, alebo ci manzel. Prosim mate to tak aj vy ? moze to byt len nejake obdobie, ktore prejde ?

amonet
18. jan 2024

uzi si ze chce byt s tatom nebude to dlho trvat😅

0silvia0
18. jan 2024

@julia053 obdobie, prejde, pride ine

amelie2017
18. jan 2024

Uzivaj si to. Ja mam 2 a pol rocneho a akutalne ma maminkovske obdobie. Uz vyse 3 mesiacov a som zufala. Muz mu nemoze ani jedlo nalozit alebo pokrajat jablko.

andreatytler
19. jan 2024

@julia053 A muz sa jej venuje a stara sa o nu? Ze ci sa k nemu taha preto lebo je s nim casto a rada, alebo preto ze jej je vzacny?

dadka1997
19. jan 2024

@julia053 mna udivuje preco to nazyvas problemom, nie je taky isty rodic ako aj ty ? Je s nim málo, preto jej je vzácny..

cali2016
19. jan 2024

@amelie2017 presne.mame to podobne.23mesačná dcérka.Muž ju nemôže ani kŕmiť ani uspávať.Ani ráno mlieko zarobiť 😀

nikasmile
19. jan 2024

@julia053 naozaj buď rada, prejde ju to, ale je to práveže pekné že chce tata stále ☺️

kris_tin257
19. jan 2024

Obe moje deti sú tatinkovske aktuálne, starší syn chce všetko len s tatom, s ním si zuby umyje s ním sa prezlečie v noci kričí naňho keď niečo... Vieš čo užívam si to viem že sa to zas otočí 😂