Dcéra zaspí len pri mužovi

angie_l
6. máj 2018

Ženy prosím vás o radu už asi je to 3 deň čo absolútne dcéra nech u mňa zaspať,zaspala vždy tak že na fitlopte alebo kolísaním v rukách aj keď si poplakala ale potom nakoniec prestala a uspala som ju teraz keď ju začnem uspavat začne normálne revat tak že je cela červená no chytí hysak 😢 keď si ju zoberie muž v momente je ticho zaspí uňho za 5 minút ako veľmi má to štve pretože momentálne má voľno ale keď bude v práci tak čo mi bude tu hysacit a ja ju nedokážem uspať cítim sa jak neschona matka neviem kde nastal taký zlom ja ju fakt neviem nijak uspať nechám ju že vyrevat chvíľu že veď možno ju to prejde ale ona takto reve aj polhodinu

lenuska134
6. máj 2018

Skus sa dat do kludu. Viem, ze je to tazke ked malicka place, ale deti to citia a tak aj reaguju. Ty si podrazdena - ona je podrazdena. Manzel je v klude - mala je u neho v klude. Takze udrz pokoj, spievaj jej, nezne s nou hompalaj a neboj, zaspi aj u Teba.

hettinka
6. máj 2018

Nás syn v tom veku tiež začal plakavat pri zaspávaní na rukách, dali sme ho raz tak v zúfalstve už do postieľky a bol ticho. Deti sa menia, skús zmeniť systém uspávania. Možno kočík, postieľky...

domkad
6. máj 2018

Podľa mna sa nemusis bat.Lebo aj u nas to tak bolo ze aj ked nie s revom ked bol muz doma tak len s nim spat chcela.Ked odisiel do prace tak normalne v pohode.Su to len fazy detstva.Teraz ked ma 2,5 roka tak na obed len so mnou ale vecer ma posiela prec ze ona ide s ockom spat 🙂
Jednoducho sú ockovia vzácnejší pre tie deti si myslim nakolko my maminky sme s nimi neustále

boredka
6. máj 2018

Kolko ma dcerka mesiacov? U nas jeden cas tiez len tatino uspaval a tiez som sa vselijak citila ale teraz zase iba pri mne...takze neboj pride cas az si budes priat aby ju aj niekto iny nohol uspat nie len ty 🙂

angie_l
autor
6. máj 2018

@boredka 3 mesiace má no snáď to je len chvíľkové nejde Oto ale muž chodí do prace neni vecne doma

ankare
6. máj 2018

A prečo plakala, keď si ju kolisala?

angie_l
autor
6. máj 2018

@ankare veď to neviem kebyže to viem tak myslím že je problém vyriešený

asia83
6. máj 2018

@angie_l Nenechať "vyrevať", to určite. To je kruté a nematerinské. Dieťa je dieťa, nie dospelý. Ono iba plačom dáva najavo, že mu niečo chýba. Netrápte sa, buďte rada, že máte vy pokoj s uspávaním. Ja doteraz uspávam dcéru aj hodinu, už počítam ovečky od nudy. 😅

petulda333
6. máj 2018

Nechcem sa ta dotknut,ale vsimam si ze ty stale nieco riesis ohladom dcerky. Podla mna by si sa malaukludnit a uzivat si ju. Nemyslim to zle,len mam pocit,ze si vnutorne nepokojna a mala to citi. Muz je doma,je kludny a tak aj mala sa pri nom citi dobre. Skus si oddychnut a dat sa do pohody...ono to prejde,neboj

angie_l
autor
6. máj 2018

@petulda333 áno riešim pretože pre ňu chcem to najlepšie a vždy mi pomôžu nejaké rady horšie by bolo kebyže sa na to vykaslem myslim že je normálne že stále okolo niečo riešim chcem vedieť čo najviac skúsenosti iných možno mi to naozaj pomôže

pininka
6. máj 2018

@angie_l je fakt ze deti z nas citia stres, aj moji ked si ich vzal muz v klude zaspali, aj dcerka v nosici, to neznamena ze si zla matka. Ked bude muz uz v praci, budes sama s malou, ona nebude vidiet nikoho ineho,najdete si zasa svoj system a vsetko bude ok.

petulda333
6. máj 2018

@angie_l kazda matka chce pre dieta to najlepsie. Ja som to nemyslela v zlo.,len podla mna je toho vela,ty sama musis spomalit a ukludnit sa. Lebo z toho nekonecneho riesenia kazdej malickosti si urcite nervozna a mala to citi. Preto nie je kludna v tvojej blizkosti.