Maminky skuste mi prosim poradit lebo som uz zufala z jednej z mojich dcerok(2roky)..Doteraz zlate vesele dievcatko ..cez vikend dostala horucky ..tie jej presli tak sme pricestovali k mojim rodicom na tyzden..tu sa miedzicasom vyhadzala..doktorka skonstatovala ze mala asi nejaku virozu a ze ju treba len sledovat..tepltou odvtedy nemala naposledy v nedelu rano..ale co ma trapi je ze odkedy sme tu je strasne zlostna a uplakana..a ja teraz neviem ci ešte stale koli ej viroze alebo co sa jej robi..hlavne je teraz strasne na mna naviazana odkedy sme tu stale len za mnou chvilu ma nevidi uz place ...strasne je naladova..ked dostane nejaku novu hracku alebo ju daco novezaujme tak sa pekne hra smeje sa pobehuje hore dole..ale potom pride cast dna a len place nevie co zo sebou..neviem ci to je tym ze sme zmenili prostredie alebo zacina obdobie vzdoru alebo co jej je..trva to asi posledne 4 dni..co je takato..zubky to nebudu lebo uz mame vsetky vonku..a hneva ma to lebo doma nebyva takato..teda byva vzdorovita ale nerobi az taketo cirkusy ako tu..za kazdu reakciu alebo skusenost budem vdacna
myslím si tiež, že bude chorá, vtedy sú deti ako také ciciky, sa bez teba nikam nepohnú a k tomu aj iné prostredie nie je doma, tak si myslím, že to preto sa tak chová
@sandra1910 také sú deti, keď ich niečo bolí a nie sú vo svojej koži tak sa presne takto správajú. sú lútostivé. ale tak priznajme si, aj nám keď je zle, tak sme radi, keď je niekto pri nás a niekto nás mojká.
ved ano ale ked sa jej urobi po voli..ze ide ku psikovi alebo dostane novu hracku ktoru ešte nepozna tak je zrazu vesela a usmiata..doktorka mi vravela ze keby jej daco bolo tak je stale taka ...ja som isla preto lebo stary otec je na tom zdravotne velmi velmi zle a chcel malu ešte vidiet..
ako ja rozumiem však to je v poriadku. ak jej nič nie je, tak je proste asi len náladová a začala vymýšľať, aj také sú deti 🙂
Ale nie, moja ked sa jej chcelo, bola vesela, smiala sa atd, ako keby ani chora nebola...a zrazu o 10 min utlm a uz pokrivila ustocka, mamickovala, plakala, ako chvostik...takze nie je celkom pravda, ze vkuse by bola taka. Aj ty ked mas co na praci, nemyslis na chorobu , az ked si sadnes 😉
teraz som ju chcela prebalit zacala vrieskat ako najatá.potom zbadal psika uz sa zacala smiat a pobehovat veselo za nim...tak ja neviem co je s nou uz..
@sandra1910 tak vydrzat, zaujat ju. Trpezlivost.
Podľa mňa zmena prostredia ..a nemá ani zvýšenú 37,2 a tak? Vysev znížil?
Moj maly (9mesiacov) bol taky po siestej chorobe( 4 dni teploty,potom vysyp na trupe). Vsetko mu vadilo,plakal za vsetko. Ak sme ho niecim zaujali, chvilu bolo dobre ale inak stale plac a mrncanie,chcel byt len na rukach. Preslo to asi po dvoch tyzdnoch
@sandra1910 Ja suhlasim, ze to bude este kvoli chorobe a nemali ste cestovat :/
@sandra1910 ahoj. Si myslim, ze aj male dieta ma svoje pocity. To, ze si niekde a sa citis fajn, nemusi citit tvoje dievcatko. A nevie to inac dat najavo, len tak ako to opisujes. Ano, nova hracka zaujme, prenesie sa na chvilu pocitovo do inej,, dimenzie z hracky,, je to predsa dieta. Chodte spat tam, kde ste doma. Zrejme nieje vo svojej kozi. 😊😔
@sandra1910 Jedno s druhým, to že jej navonok pominuli prejavy choroby, ešte neznamená, že je už ok. A zmena prostredia to jej tiež nepridalo na spokojnosti- keď prídete domov bude už ok
teraz som si vsimla ze ma vzadu prerezany kusok hornej stolicky..a chyta si aj dost casto líčko..a na tom ličku na ktorom je ta stolicka ma take cervene vyrazky od rana..neviem ci to moze mat nejaky suvis
@0hena0 len to ze my chodime ku nasim kazdy mesiac a nikdy tu takto nevystrajala..
@lily14 ona mala naposledy teplotu v noci zo soboty na nedelu odvtedy nie lebo ju kontrolujem stale.a vysip som si vsimla v stredu rano..mala cele brusko vysypane az ku hrudiku jej to islo ale predtym ešte mala taky mensi vysip pod ockami..ake drobne ruzove vyrazky..
@sandra1910 To bude tou chorobou a zmenou prostredia. A nesvrbia ju tie vyrazky, ked sa vyhadzala?
Čas vzdoru..aj my to máme už 😟
moze ist o 5 alebo 6 chorobu... asi 6. ak sa dobre pamatam... mrzutost k nej patri, trva cca tyzden...
Prerezavaju sa nám horné stoličky
@sandra1910 tak uz aspom vies pricinu. To vsetko moze byt z toho. Ja som mojej dala na noc nurofen, nech sa aspom v noci vyspinka. A potom bolo lepsie aj cez den
Noo, podla mna take dieta pocas choroby a po chorobe, ma byt doma, vo svojej posteli, vo svojej izbe...mozno este nie je uplne zdrava a mozno je to fakt obdobie revu a trucu. Ale ja by som s nou urcite nesla nikde, kym nie je uplne zdrava.