Dcéra sa zahrá len bezo mňa. Leziem jej na nervy?

zvonkohra
23. mar 2011

cafte maminky..hladala som temu ale nenasla som...mam skoro 14mes dcerku..ked je zomnou je umrcana,len na ruky ..hned ako niekam potrebujem ist a necham ju napr babke alebo manzelovi moje dieta sa vie krasne hrat,sama chodit a usmievat sa...nechapem tomu mate s tym niektora skusenot?co jej leziem na nervy ci co? 😝 😕 cudna tema ale mozno sa najdu maminky co mali taky easy pripad 😀

zajo79
23. mar 2011

kebyze jej lezies na nervy, nechcela by byt na rukach.... a este je malicka.

a deti uz zacinaju skusat...co mozu, co nie.

t1nulka
23. mar 2011

@zvonkohra no podla mna prave naopak 🙂 nelezies jej na nervy, ale az moc chce byt s tebou, babka a tatino ju tak nezaujimaju, lepsie su hracky, ale mamina, ta je len jedna, treba na nej visiet 😀

zvonkohra
autor
23. mar 2011

aha ta dobre baby ale ja uz nevladzem´a potom ked je taka si myslim ze jej daco je.... 😝

vandavanda
23. mar 2011

@zvonkohra tak troska pre odlahcenie temy 🙂 nasa dcerka pre zmenu place a place u otecka :D a je to podobne - upokoji sa len ak ju nosi. no a pri mne sa pokojne hrava 🙂 co to sposobuje? NETUSIM

vodnarky
23. mar 2011

@zvonkohra -a ako sa citis ty??v pohode zvladas materstvo a veci v domacnosti??lebo deti dokazu vycitit unavu alebo aj mensiu vnutornu nervozitu...tym ale nechcem naznacit,ze robis nieco zle...ja len ze aj to je jedna z moznosti,ktore sa deju... 😉

barbie.
23. mar 2011

@zvonkohra nelezies. moja robi to iste. na mne je nalepena, len by sa mojkala. ale ked odidem naberie druhy dych a hura robit neplechu. chvilku som si myslela, ze jej nieco je, ze je chora, prehnane unavena, ospala...potom som si vsimla, ze ked jej vymyslim nejaku aktivitu, hned ju to prejde 😉 maly spekulant, ktory lubi visiet na mame 😵

zvonkohra
autor
23. mar 2011

@vodnarky tak troska nervozna som pretoze ked je taka umrcana myslim si ze jej nieco je sa citim ako hypochonder 😝 takze si priznavam ze nieco zle robim 😒
@barbie. presne sme na tom podobne

dulkagabulka
23. mar 2011

dietatko je velmi učenlive a velmi tuži po pozornosti...čomu venujeme pozornost, tomu
venujeme svoju energiu, svoju lasku...
dietatko velmi rychlo zisti, kto venuje čomu pozornost a potom to nevedomky použiva...
zrejme zistila, ze ked mrnčala, tak si si ju zobrala na ruky a utešovala- ako každa mamina....možno sa to velakrat opakovalo a teraz, ked chce ist na ruky- čo každe taketo maličke dietatko naozaj aj chce, ešte sa potrebuje mojkat- robi to, čo odpozerala 🙂a čo sa naučila..
je velmi murda..

neboj sa, nie si ani ty hypochonder, ani ta malička nezneuživa, ani jej nelezieš na nervy...ona iba chce teba...
skus viac pozornosti venovat činnosti, kedy ti robi radost, ked sa hra, ked sa smeje, ked je spokojna 🙂 aby si mala
moznost vytvorit i iny navyk...teda že pozornost dostane aj vtedy,ked jej je fajn 🙂 🙂 🙂
všetko bude dobre 🙂

zvonkohra
autor
24. mar 2011

@dulkagabulka jeeej pekne napisane dakujem za radu urcite vyskusam