Dcéra odmieta, aby som ju uspávala ja.

sabbub
27. dec 2019

Dobrý večer mamičky... neviem či sa Vám už stalo, ale momentálne mame taký problém, že už zopar dni mala 1,5rocna) nechce aby som ju uspavala. Od narodenia som ju uspavala stále ja, či počas dňa alebo večer (občas aj otec ale pri ňom moc nechcela spat ). Teraz k veci, pár dni dozadu začala odmietať zaspávanie so mnou(uspavame ju štýlom leží a pije vodu ja ležím pri nej a tak zaspí, inak nechce), z ničoho nič nechce aby som ju uspavala, to je jedno či cez deň alebo v noci, akonáhle sa o to pokúsim začne odmietať, pistat, vrtet sa, plače a zvíja sa po posteli a nechce aby som sa jej ani dotkla, chce iba otca... cez deň pokial nejde spat, tak sa so mnou hra, Túli, je stále pri mne, hráme sa spolu, proste vsetko vporiadku, ale akonáhle ju chcem uspat, nechce má ani vidieť.... máte s tým niektorá skúsenosť prosím? Alebo viete ako na to? Lebo najväčší problém je, že priatel robí na týždňovky... a už som z toho dosť na nervy a smutná že má mala takto odmieta z ničoho nič... ďakujem

nika4495
27. dec 2019

tak ja osobne si myslím že je to len prechodné obdobie deti si občas zvyknú vyberať s kým chcú byť a s kým nie a možno jej je otec vzácny práve preto že cez týždeň ho nevidí...ja by som ju nechala teda v postieľke samú nech zaspáva sama keby ma odmieta 🙂 najskôr to bude ťažšie ale zvykne si a nakoniec budeš aj ty rada 🙂

evittam
27. dec 2019

@sabbub Ja tiez teda neviem aky mas problém. Proste chce dieta zaspat a samo. Bud rada. Je tu denne xy diskusii ako uspat dieta bez visenia na prsniku a bez uspavania hodinu/y pri nom.
Obe moje deti zaspavali same od malička.

sabbub
autor
27. dec 2019

@evittam mala mi sama zaspať nechce, zaspavala so mnou v posteli (teraz chce len s otcom a mna doslova odmieta) ide mi o to že sú sviatky tak je priatel doma, 7.meho ide do prace a neviem ako ju uspim keď chce len jeho a mna odmieta, preto som sa pýtala na radu či s tým mal niekto skúsenosť ako to prekonať tento jej vzdor keďže uspávania pri otcovi nebude za chvíľu možné 🙂

evittam
27. dec 2019

@sabbub No tak si bude musiet vybrať. Bud s tebou alebo nie.

erikavesela
27. dec 2019

Nerob z komara somara...chvilu si poplace a bud prijme teba na uspavanie alebo zacne zaspavat sama....

ruzasipova
27. dec 2019

@sabbub No ona ma teraz ma vyber a otec je jej drahocenejsi, lebo teba ma stale, jeho nie. Ale ked nebude mat jeho na vyber, podla mna sa vrati do starych kolaji bez problemov

erikavesela
27. dec 2019

@evittam ja tiez nechapem...kolko ich tu place, ze deti bez nich nevefia zaspat alebo zaspavaju na prsniku...naee deti, tak ako tvoje zaspavaju od malicka uplne same a nic sa im nestalo...moja svagrina starsieho uspavala do 10 rokov a s mladsim robi to iste...🤦‍♀️

katka164
27. dec 2019

@sabbub možno keď ho nebude vidieť tak si uvedomí že iná možnosť nie je🤔😉

zdenulkam
27. dec 2019

My uspavame synov od malicka a nelutujeme 🙂 neboj zvykne si na teba..

ivangeline
27. dec 2019

Možno skús iné metódy uspávania? Ja mám 11m a už 3x sme zmenili, ako sa uspavame. Chvíľku to bolo, fakt že len som bola pri ňom a zaspal sám.

terezka1947
28. dec 2019

@sabbub normalne ju uspis,ked pojde priatel prec. Teraz si uziva jeho.
Deti maju milion roznych faz vsetkeho.
Vymysli nieco zaujimave...a ani nebude vediet ako sa bude tulit k tebe.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evittam
28. dec 2019

@zdenulkam Fakt len zo zaujímavosti-co nelutujete?

mamusatinusa
28. dec 2019

Deti si najľahšie zvykajú

zdenulkam
28. dec 2019

@evittam že sme uspavali ,resp ze uspavame synov.. nielen ja ale aj muž samozrejme..

evittam
28. dec 2019

@zdenulkam A co je na tom k nelutovaniu ci nebodaj lutovaniu....🤔

zdenulkam
28. dec 2019

@evittam
Práveže nič. Je to prirodzené..len niektory to berú ako chybu

siska53
28. dec 2019

@sabbub veď uvidíš, ked odidw priateľ na tyzdnovku. Mozno bude chciet teba alebo sa nauci sama zaspavat a ty budes mat volny vecer.