Ahojte, je podľa vás v poriadku ak dcéra 2r 2m pribrala od konca januára 600g ? Keď mala 15m vazila 10,5kg. Keď mala 20m vazila 11,6 a keď mala 25m vazila 12,6.
Teraz po vyše mesiaci má 13,3kg. Nieje to nejaký rýchly skok ? Je to v poriadku keď je to tak naraz ? Meria teraz 96cm
načo ju stale vazia ? ved raz sa viac naje/nevykaka,je chora a ma mensi apetit a to tam lieta tie gramy hore dole. Je dost vysoka na 2 roky vahu ma normalnu,neriesila by som
@anjelicek26 ona aj má poriadny apetít za poslednú dobu, niekedy ozaj zje viac ako ja. Len ma to prekvapilo že tak zrazu pribrala
@amelia89 nevážim stále, sem tam. Občas sa aj sama chce. Teraz som ju prevážila lebo je chorá, aby som vedela keby treba dať lieky
Podľa detskeho BMI je na dolnej hranici normy,skôr smer podvaha,je vysoka velmi na svoj vek a to to robi.. kto rastie,musí jest,len ju pekne nechaj.. pokiaľ papa normálnu stravu a nevyjeda nejaké blbiny medzi tým,je to v poriadku....
@anjelicek26 áno normálne jedlo, má rada veľa aj zeleniny, aj strukovín, kaše, cestoviny, všetko. Cca raz za týždeň má sladké vo forme domáceho koláča, ale to tak jeden kúsok zje a hotovo. Kupované sladkosti a blbosti vôbec doma nedrzime. Nebudem ju obmedzovať samozrejme
Vobec by som tym 600g nedavala dolezitost. Aj nas 2 rocny mal na prehliadke 10,5 kila a o 2 tyzdne neskor, ked sme boli u dr. kvoli chorobe mal 12kg. Tiez zje, co nezje jeho, je vysoky a chuducky. Som rada za kazde kilo.
Na tu výšku ma furt malo... takže ju nechaj.. deti priberajú skokovo....