Zdravim, viete mi poradit akym sposobom co najlepsie dat vecer dcerke (2,5 mes.) gastrotuss baby, nakolko ju kojim a je zvyknuta zaspat pri kojeni..? Tym sirupom ju akurat preberiem a potom si olizuje pasticky a aj mna :-/ dnes sme to skusili len prvykrat tak som zvedava aka bude noc..
Ak by ste mala niektora zaujem mam na predaj sirup gastrotus baby proti refluxu. Neotvoreny v zaruke. Lacno
@lenka277 pomohlo to keď ste dávali pred ? Tiež mám teraz rovnaký problém
@zatkovie_diovka nie, mne to bolo proti srsti jej ten sirup stale davat. Vyrastla z toho, rapidne sa to zlepsilo ked sme zacali davat prikrmy a viditelne posledny mesiac. Teraz ma 8,5 mes. 😊
@lenka277 takže ste na to nič nedávali? Žiadne lieky ani nič?
@krpcurik takže ste ten reflux nijako neriešili? Len prečkali to obdobie?
@zatkovie_diovka ano neriesili sme to a same to ustupilo. Obcas jej este trochu vybehne ale uz sa to neda porovnat s tym co byvalo predtym.
@zatkovie_diovka ano, neriesila som to, malemu to zjavne nevadilo, ze grcka, kolkokrat sa aj smial pri tom a ja som si zvykla, ze som stale ogrcana, na navstevy som nosila nahradne oblecenie malemu aj mne a este prebalovacie podlozky, aby sme nerobili u cudzich bordel a naozaj to same ustupilo
@lenka277 skuste dat sirup pred kojenim, kamaratke to poradila pediatricka