Dávkovanie Gastrocynesinu pri skrytom refluxe.

misickaa4
18. dec 2019

Ahojte, prosim mate niekto skusenosti s davkovanim Gastrocynesine pri skrytom refluxe u babatka?
Kolko a ako casto sa podava?

Dakujem

mismor
8. jan 2020

Ja som vždy ráno rozpustila polovicu tabletky v 1dl vody, no a dávala som ho pred jedlom alebo keď som videla, že mu je zasa zle, za 1 lyžičku

misickaa4
autor
8. jan 2020

@mismor a pomohlo Vam to? Mali ste aj mlieko na reflux, ci bol kojeny? Ako stary bol? Dakujem

mismor
8. jan 2020

@misickaa4 pomohlo, pri zažívacích problémoch ho občas použijeme aj teraz, brali sme to cca dva mesiace, do asi troch mesiacov, potom prešli problémy. Malý bol kojený, ale kázali nám používať niečo na zahusťovanie, to vraj zapeká, tak som to vôbec nepoužívala a našla som toto, čo nám zabralo dobre. Hlavne to zaberá rýchlo, do 10 minút bolo po probléme

misickaa4
autor
9. jan 2020

@mismor no my mame ar mlieko proti refluxu. Vykaka sa sice sam, ale ma hustu stolicu...

mismor
9. jan 2020

Ja som odmietla zahustovat, kym negrcka, ale my sme mali fakt problem s tým, že mu stupala kyselina zo žalúdka a bolo mu zle, nechcela som, aby mal zasa problém s bruškom a kakanim. Nahodou som prišla na toto a nám to pomáhalo.

romanka93
5. máj 2020

@misickaa4 pekny den. Skusili ste potom? Pomohlo?
Este mi napada dievcata otazka. Ak sa to zarobi rano do vody a podava pocas dna, nie je ta voda moc studena na brusko?
@mismor

misickaa4
autor
5. máj 2020

@romanka93 nie, my sme ho nedavali. Dali sme hned antirefluxne mlieko Sunar AR