Mamicky mozno blba otazka ale ako davate dieta na zem aby sa plazilo davate ho normalne na zem alebo na koberec? Podlaha sa mi zda studena ale zas na koberci akoby sa nevedela odrazit tak jej to nejde ked sa natahuje za hrackami tak sa len vykruca vseliako to i sa dokola zdvihne rit ale do predu sa nepohne a jeduje sa ma 7 mesiacov
@euka210 no to sme kusok zanedbali do 5 mesiaca bola vacsinou na posteli 😕
V prvom rade, plazenie nie je potrebny ani ziaduci pohybovy vzorec, netreba ho podporovat, skor motivovat k stvornozkovaniu.
Na hru na zemi sluzia hracie podlozky, su velke, nesmyklave a izoluju (ciastocne) od studenej podlahy.
To ze sa vykruca a jeduje, ked neodciahne na hracky, je prave ta potrebna motivacia k tomu, aby sa naucila nove pohyby. 🙃
Min sa naučil stvornozkovat na koberci, na podlahe mu to neslo a tam sa Len plazil, takze za mna koberec
Koberec je vybirny na start so stvorkovanim.neklze sa
Ja som dávala na zem, na sedačku, na karimatky, na koberec, .. Hocikam 🤷
Ja som na zem dávala. Na začiatku bol na penovej podlozke.
My mame len koberce, takze tam sa vsetci naucili...ale neviem ci sa plazili, to je menej podstatne ako lozenie, lozili okolo 9mes. Hlavne nech sa dava na zem, hoci i na koberec. Od 3mes.by sa malo dieta davat na tvrdu podlozku...zem...a nie gauc, postel.