U nás je tak cez deň max 19 st. Je potrebné dávať už pančušky?
Nie, nedávam, a to u nás je tak 13 stupňov
A je to tu 😁 nie, nedavala som, az ked sa fakt viac ochladilo
@vasjar určite nie
Neviem, aké máš staré dieťa, inak sa oblieka na von to čo nechodí a je v kočíku a inak to, čo už samo behá. Ak je v kočíku stačí bez pančušiek do prechodného fusaku alebo prikryť nohy dekou, keď je chladno. Ak už behá tak netreba ešte pančušky. Moje deti majú 5 a 3 roky a pančušky im ešte nedávam, zatiaľ ani hrubšie tepláky dnes bude cca 18-20 stupňov u nás. Ráno bolo dosť chladno, tak som im pod tenkú bundu obliekla ešte mikinu, ale dcéra šla v legínach a syn v tenkých teplákoch do škôlky. Pančušky im dávam iba v zime a to musí byť dosť mínus 😅
Mám.sice staršie deti na ZŠ,ale šli ráno v kratasoch a krátkom tričku do školy.Ani cez zimu nenosia po nohavicami nič.Uvidime či dačo budú nosiť cez zimu ak im nebudú v škole kúriť
treba si uvedomit ze ked mu dat pancusky pri 20st. co mu obleciek ked bude 0st. alebo -10st.?? takto sa stavaj k obliekaniu dietata. to co davas sebe daj sj dietatu, a uvedom si ze ono aj beha zapoti sa, teda ak sa jedna o starsieho drobca
Nie ved je este teplo, ani babatku som v takom teple nedavala. Ked spinka prekryjem dekou. Chodiace dieta ma len teplacky a kratke tricko..
@vasjar mam 9 mesacnu a nosi 3/4 leginy a body s kratkym rukavom, z rana ked je chladno ponozky a prikryjem tenuckou dekou. a na obed ju normalne este kupem vo vanicke vonku. to ked teraz das dietatu panuchy, v novembri mu das co? zimny overal? a v januari pre istoto nevyjde z domu, aby neumrzlo? imunita sa buduje otuzovanim.
@vasjar u nás bolo ráno 10 stupňov a všetci išli len v mikine a pochybujem ze mali pančuchy! Staršej som nedávala ani v zime pančuchy, termo legíny, bundu pod zadok a čižmičky a nikdy sa nesťažovala ze jej je zima! Mladšiemu som dávala pančuchy pod overal v zime
Keď bude pod nulou tak co budeš davat?? Normálne obleč ako seba! Neviem síce vek dieťaťa, ale maličké je v kočíku a väčšie deti sú zasa v pohybe 🤷♀️
a ty si davas teraz pancuchy?
Nie, pančuchy dávam až keď je mínus . Ty si dávaš pančuchy ?
Prepana. Jasne ze nedavam. Normalne ponozky, teplaky, tenisky. Tricko a mikina.
Ako potom oblecies dieta, ked bude mrznut? Na pancusky je este teplo.
@vasjar nie, ja osobne pančušky nedávam nikdy, ani doma ich nemáme 😂
@vasjar písala som to už do viacerých tém, že som poznala rodinu s tromi deťmi, ktoré neboli nikdy choré, ani kašeľ, ani sopeľ. Nenosili pančušky ani v zime, v mrazoch, iba ponožky a zateplené nohavice, nikdy nemali v škôlke pyžamo s dlhým rukávom a s dlhými nohavicami, asi niečo na tom otužovaní bude
Pri 19 stupnoch psncusky? Urcite nie...ved este chodime v trickach, max tenku mikinu
urcite nie.. az ked bude okolo 0
👀
Ak chces dieta vyudiť tak daj
Pancusky pri 19 stupnoch? 😱Neblazni
@elizabet173 Nasi tiez chodia tak pomenej obleceni. Uz som aj mala telefonat zo skolky, ci mozu syna zobrat von, lebo ma len tenke teplaky a niektore deti uz maju oteplovacky. 🙂 Vazne chori nebyvaju.
Žijeme na Liptove a syn ešte stále chodí do škôlky v kraťasoch 🙂 Pančuchy vytiahneme najskôr v januári pri mínusových teplotách...
Nie...Moje sli v kratkych rukavoch a tenkej mikine. 19st.ozaj nie je na pancusky.