Dávate deťom ešte pančušky do škôlky?

mija199
9. máj 2023

Dávate ráno ešte pančušky?

anjelicek26
9. máj 2023

Tatry ci Bratislava? Pancusky davam len ked mrzne.

mija199
autor
9. máj 2023

Ráno býva okolo nuly.

kamowa
9. máj 2023

davam

janush
9. máj 2023

už dlho nie...

ariannazara
9. máj 2023

Nie už dlho nedávam.

tinka8512
9. máj 2023

Pancuchy davam lebo nosi sukne, inak nic, alebo leginy ale nie oboje.

diewcatqoo
9. máj 2023

Nie, nedavam. Tuto zimu mal syn pancuchy oblecene asi 3x. Ved ani poriadna zima nebola.

majka1921
9. máj 2023

Moja oblubena pancuchova tema 🙂
Myslis predpokladam pancuchy ako spodnu vrstvu - pod nohavice, leginy, teplaky, atd. To nie, uz nedavam (sme v BA). Ale dcera pancusky nosi k satam, su take tensie, nie hrube/zateplene. Ona to ma najradsej. Kedze je tenucka ako spageta, letia z nej pomaly aj leginy 🤷‍♀️ v pancuskach je jej najpohodlnejsie.

mija199
autor
9. máj 2023

@tinka8512
@majka1921 Chlapcom pod nohavice.🙂

0silvia0
9. máj 2023

@mija199 a rano stojis s detmi dlho na zastavke a cakas na bus? Ak ich vozis, alebo idu do skolky peso, v maji uz naozaj pancuchy netreba.

mija199
autor
9. máj 2023

@0silvia0
Idem pešo.

zuzuliennka1
9. máj 2023

@mija199 syn nenosi pancuchy vobec cely rok

januska12323
9. máj 2023

A to sa v škôlke neuvaria? Stačia nohavice, cez deň určite máte cez 10 stupňov.

maryetta
9. máj 2023

Fihaaaa. Od kedy cez den nemrzlo tak uz vobec. Teda uz vyse mesiaca.
A to sme na kysuciach.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
evkamotka
9. máj 2023

Nie. Maju podsite sustaky na presun peso do skolky

evinqua
9. máj 2023

Ked je rano okolo 8st a viac a cez deň bude 15 a viac tak ide iba v teplakoch, keď bolo chladnejšie nosil tenké softselky navrch rano. Dnes/BA/ mal teplaky, tricko, mikinu, vestu, tenkú ciapku

luccija
9. máj 2023

@mija199 určite už netreba.Vacsinou v triede svieti slnko, deti na dvore behajú...

simona20201309
9. máj 2023

@mija199 von určite. Do tých 13-14stupnov ( záleží aj na pocitovej teplote) dávam pančuchy /alebo tenké leginy pod nohavice. Dnu do triedy určite nie. Ani v zime.

0silvia0
9. máj 2023

@mija199 ked idete peso, netreba, ved sa zohreju cestou.

nikpa
9. máj 2023

@mija199 už dávno nie, veď by sa v škôlke uvaril. Vonku behajú a doobeda už nie je taká zima. Ráno do škôlky tiež ideme rezkou chôdzou. Podľa mňa je to prehnané, čím viac budeš babušiť, tým slabšiu imunitu bude mať.

mimikarol
9. máj 2023

Celú zimu nenosí pančušky. Cez zimu nosila vetrovku po kolená a čižmy. V triede mávajú teplo, až moc prekurovali cez zimu. Teraz už dupľom nie, veď je už teplo

matkahelka
9. máj 2023

@mija199 a potom ze preco su tu vecne temy o chorobnosti deti, ked chodiacemu dietatu treba teraz pancuchy. moja ma cerstvych 16 mesiacov a pancuchy pod leginkami nemala uz asi mesiac. chodiace dieta sa oblieka tak, ako dospelak. starsia dcera nosievala pancuchy par dni do roka, ked bolo vysoko pod nulou. a cuduj sa svete, skolku odchodila, nie odmarodila.

julinka65
9. máj 2023

podla mna je uz dost teplo na to, aby mali deti dve vrstvy na nozkach. ked tak tak dat nejake teplejsie teplaky alebo leginy, ze nie tie uplne najtensie. ale na pancusky je uz teplo podla mna.

radkaradix
9. máj 2023

nedavam nikdy, len na sankovacku davam termopradlo. v zime nosi normalne teplaky/leginy a navrch softshellky, ale uz asi mesiac nosi len teplaky

aknamorka22
9. máj 2023

No ráno sa v šatni stretne dieťa, ktoré ma pančuchy a na tom tepláky, tričko s dlhým rukávom a na tom mikinu a tak ide do triedy a dieťa, ktoré má krátky rukáv a tenké legíny. Prvému mama odkladá do skrinky prešívanú bundu a druhému len mikinu a šiltovku. Tot dnes u nás ráno 🙂

mija199
autor
9. máj 2023

@aknamorka22 Do triedy ide ráno len v pančuškach bez teplákov.

jaskolka
9. máj 2023

Syn chodí do jaslí, žijeme pod Tatrami, ráno cca 2-3stupne, keď chodíme. Je to asi 10 minút cesty, väčšinou mu dávam také teplejšie nohavice, v jasliach ide do teplakov..
Inak u nás nemôže byť len v pančuskach, musí mať tepláky, legíny alebo u dievčat sukničku. Čiže aj keby ho vezmem v pančuchách, tak ho jednoducho v šatni vyzlečiem a dám tepláky.

gabika128
9. máj 2023

Chodíme pešo do škôlky, asi 20 minút a nie nedávam pančuchy, dnes ráno boli 4 stupne a v pohode. Je v pohybe a teplota cez deň rýchlo stúpa. Do triedy chodí v krátkom rukáve. 2 vrstvy som dávala keď vonku mrzlo alebo sa teplota držala celý deň nízko.

zorkahorka
9. máj 2023

Nie, uz dlho nedavam. Ani 2,5rocnemu. Ale s tym chodim von okolo 11.h, ked je teplejsie.
Tvoje dieta je zimomrave? Lebo znama este nedavno davala dcere pod leginy. Je zimomrava