Dávate deťom do škôlky vrchné nohavice?

qetka
15. nov 2022

Ahojte, poradite, co davate vasim detom ako vrchne nohavice do skolky v tomto pocasi?
Mame pogumovane nohavice, ale teraz napriklad neprsi, tak mi pridu zbytocne. Softshelky sa chystam usit.
Hladam tip na vyslovene vrchne nohavice, co si deti lahko oblecu, bez trakov, co sa da kupit v obchode, alebo teda v bazari (nie site na zakazku).
Dakujem 🙂

zooeynka
15. nov 2022

U nas dievca - leginy a na cestu do skoly na leginy teplaky, ktore si v skole vyzlieka. Dnes napr.rano 6 stupnov, zatial uplne staci. Popoludni na von si ich uz neoblieka.

bluka2
15. nov 2022

Keď neprší, tak jedny nohavice ako aj nosím ja môjmu 3 ročnému

rozovykon
15. nov 2022

@qetka ja tiež tápam, zatiaľ má na cestu zateplene nohavice a v skolke prezliekame do teplakov. ale ked uz bude zima bude normalne v pancuskach iba a oteplovaky v skrinke.

nanka1986
15. nov 2022

@qetka no tie Softshelly. Za mňa najlepšie, tak sikovno uši 😉

gabika128
15. nov 2022

@qetka softshelove nohavice od unuo sú super, zateplene aj nezateplene, podľa počasia

qetka
autor
15. nov 2022

@rozovykon ved toto, ja rozmyslam na presne to obdobie pred oteplovackami. Ci buchnut teplachy na pancuchy, alebo co. Len teplaky mi zas nepridu take siroke a tento nas sa stale stazuje, ze ho vsetko tlaci 🤦‍♀️

qetka
autor
15. nov 2022

@nanka1986 tak asi idem na nakup latky a strihu a vybalujem stroj 🤣

saxana000
15. nov 2022

Dievcatko. na cestu rano pancusky a na to hrubsie leginky alebo teplaky.v skolke si leginky vyzlecie a oblecie suknicku.

qetka
autor
15. nov 2022

@gabika128 tie vyzeraju fajn 🙂

3petka
15. nov 2022

@qetka ja dávam môjmu tepláky a na to šuštiaky. V spodkoch sa hanbí byť a tažšie by sa mu obliekali ako keď len natiahne šuštiaky.

dominci
15. nov 2022

Divčatko, ponožky a leginy na vrch oteplené softshel nohavice v skolke vyzlecie a keď idú na dvor oblecie... pod tatrami je už ráno mráz a cez den tak do 10 stupnov. Praktice navlecie na bezne oblecenie a nemusim riesit prezliekanie.

lusi89
15. nov 2022

@qetka u nas rano 2 stupne a syn nosi tenucke chlapcenske “leginy” (nema rad pancuchy, nesedia mu na chodidle) a nato softshellky

novakkata
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
novakkata
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elia9
15. nov 2022

Môj chodí zatiaľ v softshell nohaviciach, ale príde mi to trochu nepohodlné na hranie v škôlke..tiež som rozmýšľala, že ako to idem riešiť, lebo pančuchy nemá rád a kým by si ich obliekol a vyzliekol😅🙈tiež asi nakupim nejaké chlapčenské legíny alebo tenšie tepláky a na to si bude dávať softshell iba ráno keď pôjde do škôlky a keď pôjdu vonku...🤔

qetka
autor
15. nov 2022

@elia9 ja som nakupila leginy v lindexe, tie so stahovacim pasom (su super). Mam este aj lindex vrchne nohavice, tie su fajn. Tak hladam hladam co by bola dobra alternativa. Ale asi naozaj len softshelky 🤣

barbie1981
15. nov 2022

Určite softshelove nohavice, kúpiš od tenuckych po hrubé. Ja teraz dávam legíny a tenké softshelky , keď sa ochladí tak vymením za zateplené. Je veľa výrobcov, unuo, nosíme kiwi, color boom , ja som verná českej značke sijeme srdcem.

novakkata
15. nov 2022

Ahojte!Ráno ešte u nás zatiaľ 5-6 stupňov, chodí autom, takže mierne zateplené tepláky, ktoré znesie aj v škôlke, v skrinke má nezateplené softshell, ak by išli von , tie si natiahne na tepláky a keď bude chladnejšie, tak zateplené softshell na tepláky alebo legíny. Mám softshell od Vimba, sú širšieho strihu so širokým pásom, netlačia ani na teplákoch, sú pohodlné (aspoň sa syn nesťažuje). Keď náhodou nasneží (u nás tak 1x cez celú zimu 😂) tak oteplovačky+ legíny (ani hrubé a ani tenké).

elia9
15. nov 2022

@qetka tie legíny v Lindexe pozriem, ďakujem za tip, len sa bojím tej ceny 😅😅softshell sú fakt super, tiež som si chcela sama ušiť, ale ešte sa na to necítim tak som dvojo dala ušiť, nech máme na výmenu..na vonok je ten softshell fakt super👌🙂

lubka261
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
barbie1981
15. nov 2022

https://www.tchibo.sk/m/dzersejove-leginsy-5-ks... dávam typ na legíny pre chlapcov

letfenixa
15. nov 2022

@qetka dávam leginy/tenké tepláky, na to softshellky.

rozovykon
15. nov 2022

baby a tie softshelky su akoze teple, že stačí keď ma tie leginy plus na to zateplene softeshelky?

mariska1989
15. nov 2022

No mojej dávam pančuchy na to legíny a na vrch ešte zateplené hrubšie také tie teplé gate a tam sa dajú dole a je

silvike
15. nov 2022

Mozem sa spytat, tie ktore mate chlapcov. Davali ste im niektora do triedy na pancuchy kratasy? U dievcat je to take prirodzenejsie dat im suknicku ale u chlapcov ? A este, mohli by mat aj softshelovy overal na von ? Nevadi ucitelkam to obliekanie ? Sam si ho este nevie tak dobre navliect.

rozovykon
15. nov 2022

ja si myslim ze 3 rocaci asi este neriešia ze maju iba leginy 🙂)) neviem ako starší chlapci

qetka
autor
15. nov 2022

@elia9 ja som kupila tie 3 za cenu 2 a plus bola zlava na vsetko 20%. Cize realne ma jedny vysli na 8 Eur 🤣 V bazare idu po 5 s osuchanymi kolienkami 🤦‍♀️
https://www.lindex.com/sk/p/7736396-80-cierna-l...

margaretka_
15. nov 2022

U nas sa najviac osvedcilo teplaky a na to tie uplne tenke nepemokave nohavice. To si len so vsetkym blatom vyzlecu a ostanu dnu v teplákoch. Sa nemusia prezliekat viac

qetka
autor
15. nov 2022

@silvike
u nas v skolke nosia chlapci aj cisto pancuchy, spodky, ale v triede je aj jeden chlapec co ma kratasy na pncuskach. Niekomu je divne mat iba pancuchy, mne sa zas na pohlad zdaju divne tie kratasy. Ale je to kazdeho vec. Softselovy overal mozu mat, ale zrovna sme na tom tak, ze lidlovy 98/104 je uz maly a 110/116 este velky. Tak hladam alternativy 🙂

qetka
autor
15. nov 2022

@margaretka_ a tenke nepremokave nohavice kde kupujes?

lululilien
15. nov 2022

@barbie1981 aj mojichlapci nosia v škôlke legíny.
@rozovykon Starší si ich oblečú len ako súčasť kostýmu 🤣. Aj keď minulú zimu mi desaťročný syn povedal že by chcel chodiť doma v leginach ale muž to hneď zarazil a išiel mu kúpiť poriadne široké tepláky🤣😂🤣.