Ahojte, poradite, co davate vasim detom ako vrchne nohavice do skolky v tomto pocasi?
Mame pogumovane nohavice, ale teraz napriklad neprsi, tak mi pridu zbytocne. Softshelky sa chystam usit.
Hladam tip na vyslovene vrchne nohavice, co si deti lahko oblecu, bez trakov, co sa da kupit v obchode, alebo teda v bazari (nie site na zakazku).
Dakujem 🙂
Keď neprší, tak jedny nohavice ako aj nosím ja môjmu 3 ročnému
Dievcatko. na cestu rano pancusky a na to hrubsie leginky alebo teplaky.v skolke si leginky vyzlecie a oblecie suknicku.
Divčatko, ponožky a leginy na vrch oteplené softshel nohavice v skolke vyzlecie a keď idú na dvor oblecie... pod tatrami je už ráno mráz a cez den tak do 10 stupnov. Praktice navlecie na bezne oblecenie a nemusim riesit prezliekanie.
Môj chodí zatiaľ v softshell nohaviciach, ale príde mi to trochu nepohodlné na hranie v škôlke..tiež som rozmýšľala, že ako to idem riešiť, lebo pančuchy nemá rád a kým by si ich obliekol a vyzliekol😅🙈tiež asi nakupim nejaké chlapčenské legíny alebo tenšie tepláky a na to si bude dávať softshell iba ráno keď pôjde do škôlky a keď pôjdu vonku...🤔
Určite softshelove nohavice, kúpiš od tenuckych po hrubé. Ja teraz dávam legíny a tenké softshelky , keď sa ochladí tak vymením za zateplené. Je veľa výrobcov, unuo, nosíme kiwi, color boom , ja som verná českej značke sijeme srdcem.
Ahojte!Ráno ešte u nás zatiaľ 5-6 stupňov, chodí autom, takže mierne zateplené tepláky, ktoré znesie aj v škôlke, v skrinke má nezateplené softshell, ak by išli von , tie si natiahne na tepláky a keď bude chladnejšie, tak zateplené softshell na tepláky alebo legíny. Mám softshell od Vimba, sú širšieho strihu so širokým pásom, netlačia ani na teplákoch, sú pohodlné (aspoň sa syn nesťažuje). Keď náhodou nasneží (u nás tak 1x cez celú zimu 😂) tak oteplovačky+ legíny (ani hrubé a ani tenké).
https://www.tchibo.sk/m/dzersejove-leginsy-5-ks... dávam typ na legíny pre chlapcov
baby a tie softshelky su akoze teple, že stačí keď ma tie leginy plus na to zateplene softeshelky?
No mojej dávam pančuchy na to legíny a na vrch ešte zateplené hrubšie také tie teplé gate a tam sa dajú dole a je
Mozem sa spytat, tie ktore mate chlapcov. Davali ste im niektora do triedy na pancuchy kratasy? U dievcat je to take prirodzenejsie dat im suknicku ale u chlapcov ? A este, mohli by mat aj softshelovy overal na von ? Nevadi ucitelkam to obliekanie ? Sam si ho este nevie tak dobre navliect.
ja si myslim ze 3 rocaci asi este neriešia ze maju iba leginy 🙂)) neviem ako starší chlapci
@elia9 ja som kupila tie 3 za cenu 2 a plus bola zlava na vsetko 20%. Cize realne ma jedny vysli na 8 Eur 🤣 V bazare idu po 5 s osuchanymi kolienkami 🤦♀️
https://www.lindex.com/sk/p/7736396-80-cierna-l...
U nas sa najviac osvedcilo teplaky a na to tie uplne tenke nepemokave nohavice. To si len so vsetkym blatom vyzlecu a ostanu dnu v teplákoch. Sa nemusia prezliekat viac
@silvike
u nas v skolke nosia chlapci aj cisto pancuchy, spodky, ale v triede je aj jeden chlapec co ma kratasy na pncuskach. Niekomu je divne mat iba pancuchy, mne sa zas na pohlad zdaju divne tie kratasy. Ale je to kazdeho vec. Softselovy overal mozu mat, ale zrovna sme na tom tak, ze lidlovy 98/104 je uz maly a 110/116 este velky. Tak hladam alternativy 🙂
@margaretka_ a tenke nepremokave nohavice kde kupujes?
@barbie1981 aj mojichlapci nosia v škôlke legíny.
@rozovykon Starší si ich oblečú len ako súčasť kostýmu 🤣. Aj keď minulú zimu mi desaťročný syn povedal že by chcel chodiť doma v leginach ale muž to hneď zarazil a išiel mu kúpiť poriadne široké tepláky🤣😂🤣.
U nas dievca - leginy a na cestu do skoly na leginy teplaky, ktore si v skole vyzlieka. Dnes napr.rano 6 stupnov, zatial uplne staci. Popoludni na von si ich uz neoblieka.