Davate spat von v takomto pocasi deti pol rocne ak maju teplotu do 38?
s teplotou urcite nie
moj maly spi dobre len v kociku a veru uz tyzden spi strasne lebo ho von nedavam lebo mal zvysenu teplotu. Von ked ma kasel/sopel bez teploty ano,v kociku na spanie ale pri teplote urcite nie
S teplotou urcite nie
Zima stiahne teplotu? By som zobrala takej materi dieťa, ktorá zoberie do mínusovej teploty dieťa s teplotou s argumentom, že zima mi stiahne teplotu. Minule som v jednej diskusii čítala, že každá matka vie najlepšie, čo je dobré pre jej dieťa. No niektoré to evidentne nevedia.
Chlad stiahne teplotu... aaaano, ked das chladive obklady alebo teplu (35 stupnovu) sprchu, telo sa ochladi ... ale neni tym myslene v minusovych teplotach behat s oslabenym organizmom, co bojuje s virusami ci bakteriami este aj von...
@shee11 predpokladam, ze konecne zabrali lieky na teplotu, nic viac nic menej...
Nemylis si to s nadchou? S nadchou som davala spat vonku. S teplotou ee
Von teplota klesne, to je pravda. Ale ak ma dieťa teplotu už nedávam von.
@shee11 áno je to dobré pri nádche. Nie je to tak, že vírus je rád, keď je teplota tela normálna? Veď vtedy telo aj napáda. Zvýšená teplota/horúčka je obranný mechanizmus proti vírusu,kedy sa tvorí viac bielych krviniek, aby mohlo telo bojovať. Dokonca sa odporúča byť doma ešte 24 hod po klesnutí horúčky
@shee11 skvelo napisane a suhlasim. Inak. Zenske. Dietatko je hadam oblecene, takze velka zmena to pre neho nebude, ci je doma, alebo na vzduchu. Minusove teploty sa k dobre oblecenemu dietatku ani nedostanu.
Kazdy ma svoj nazor/sposob, kazda choroba aj dieta su trosku ine... dieta s teplotou nechodilo so mnou ani len von. Doma spalo v posteli. Ak ma dieta laryngitidu atd, vetra sa ked tak. Ale tiez nemoze viac prechladnut. Pri zapaloch vobec nevidim nic dobre na tom, a inych chorobach tiez nie. Na sebe viem, ze pri zapale napr. dutin, riadnej nadche atd ma vonku boli aj dychat. KEd prejdu horucky, do 38 som neriesila, ale tiez iba prejst sa s kocikom von, vyvetrat pri tom byt a islo sa domov... ziadne dlhe lietanie po vonku. A nie nechavala som dieta v zime, teple, nikdy len tak niekde pred bytovkou spat v kociku🙂
Pana boze zeny a vy bezne behate s teplotou von alebo lezkate pekne pod paplonikom? Ja uz mam teda dost rokov, ale nikdy, nikdy v zivote sa mi nepolepsilo ked som bola s teplotou mimo domu. Vam fakt ano? Ci len z deti mate pokusne kraliky?
@kittykat22 🤣🤣🤣🤣 tak ten bol tiez dobryy
@nitka1157 Urcite nie. S teplotou sa nesmie von.