Bepanten/Sudocrem - natierate babatkam pri kazdej jednej vymene plienok aj ked nemaju zapareniny?
Používali sme len sudocrem a iba keď bolo začervenanie, inak sme nedávali nič
Vzdy a ju nas sudokrem.Zrejme preto naozaj nikdy nemali zapareniny.
@maminkadeticiek podobne
Davam pri 9 z 10 prebalovani sudocream. Ked bude mat cervenu ritku a bude ho to stipat bude neskoro.
Nedávala som, dcere som natrela riťku asi 4x a synovi ani raz 😃 nejako sme to prežili bez zaparenin...
Pri každej výmene plienky dávam Bepanthen. Zatiaľ má prdelku ukážkovú. Klop klop.
Vzdy davam sudocream a zapareniny nemala nikdy ziadne
Poznam mamicku co davala preventivne pri kazdom prebalovani od narodenia az do odplienkovania pri obidvoch detoch. Ja som mala preventivne kupeny ale nikdy som ho nepouzila - tiwz dve deti
V zime som davala tak kazdu druhu plienku a teraz v lete natieram kazdu. Kamosky mi odporucili, ze Sudocrem je velmi silny a nemam ho davat, ale az ked bude nejaky problem. Tak som davala rozne ine kremy na ritku a ked bol problem dala som sudocrem.
Používam výnimočne pri začervenani.
Nie. Davala som len ak bol problem a viem, ze sudocrem je popularny, ale ak si niekedy skusila na podrazdenu pokozku, strasne stipe
Nie, nedávala som takmer nikdy a nemali zapareniny.
Sú to rozličné prípravky s rozličným zložením aj účinkom. Bepanthen môžeš dávať aj pri každom prebaľovaní, pôsobí skôr preventívne. Sudocrem pri začervenaní, zaparenine.