Caute, davate na doma papuce malym detom? 2 rocnym? Dakujem
Nie, len ponožky. Aj tie niekedy dám a za chvíľu si ich dajú dole
nie chodia bose
Nic ,nikdy nenosila papuce a naj je ked ani ponozky nema(papuce nema ani v skolke)
Najstarsi je uz takmre dospely, najmladie ma 4 roky a u nas deti papuce nepoznaju. V skolke papuce tiez nemali a v skole take tie klasicke tiez nie. Tam mali "zyysky" z leta t.j. sandale tak dlho pokym napovali.
Doma behajú bosé.
nie. ani ponozky ani v zime, rada chodi bosa
Ortopedicke sandalky, ako aj do skolky.
Teraz v lete doma naboso. V zime doma v ponožkách. Papuče majú len v skolke
nie, najcastejsie je bosy
Nie
Davala som a aj v zime si ich vzdy aj tak dala dole. Obcas sa mi podari donutit ju mat ponozky, ale vacsinou si aj tie da dole.
Nie, nedávam. Nikdy som nedávala.
Nikdy žiadne papuče, dieťa ani dospelí
Syn donedávna chodil stále v papučkach,takych sandalkovych Rak. Tetaz v lete, ako už je teplo, chodí len v ponožkách. Dcéra stále nosí papučky, ten istý typ ako syn.
Všade mame dlažby,okrem ich detskej, aj tam je len plávajúca a uprostred majú veľkú penovu podložku, takže si ani neviem predstaviť chodiť úplne naboso.
Môj bez ponoziek bosý celý rok 😂
Nie u nas sa nenosia vobec papuce, mame jedny, ale tie berieme len k babkovcom, kedze tam je zima.
Nie nema odmieta ich nosit
Ano davala som.
20 mesacne dieta, vzdy bez papuc, ale zato pocuvam uz aspon 10 mesiacov ze kedy jej dam papuce ☺️☺️
Moj beha bosý aj po zahrade 😁
Vobec nie, dokonca chodia aj bez ponoziek tak im to vyhovuje
Bose. V zime hrube ponozky.
Tak ja uz fakt neviem, nam fyzioterapeutka odporucila na doma papuce, teda na rovny povrch a na dvor nic.
Pokial je to bytovka, tak nie.
V dome mali papuce iba ako mali a v zime, inak pomozky ci naboso...podla teploty v dome
Ploche nohy su casto dedicne...ja som mala ako dieta a najstarsi syn ma, ostatni ok.
Protismykove ponozky nosili, v zime take hrubsie. Papuce nie.
Sandale. V papučiach sa potí nozicka