Dali by ste dieťa strážiť?

27. okt 2024

Ahojte baby, ani nejdem po radu, pretože ja mám v Tom viac menej jasno ...ale čo by ste spravili vy? Nakoľko kamarátka mi vraví že ona by jej dieťa dala..
Deti budú mať prázdniny, a v práci mám zákaznícku ktorá si chce moje dieťa zobrať ,kým budem v práci ...mne sa to nepáči ..
Nepoznám ju, neviem kde býva, neviem ani jej priezvisko, neviem o nej nič .
Ale ona sa ma ani nespytala len mi povedala že príde pre syna...je prvák ..
Viete nechápte má zle a nevravím že nemôže byť už v poriadku ale je psychiatrický pacient, a vyzerá že aj je , je dokonca bez liekov , ktoré vysadila...bežné mi rozpráva že s mužom by si zobrali do opatery diéta ale už sú starý ( 55) a že ona má psychiatrické diagnózy ,tak im nedajú ..nechcem aby sa nejak upäla na moje dieťa..
Kamarátka mi hovorí že mám dať že aspoň sa zbavím malého na pár hodín a že ona aj tak bude ťažko niesť keďže je labilna,keď poviem nie...a ja poviem nie ...nemám z toho dobrý pocit, naozaj nemám ..ono ja ju nepoznám ,všetko čo o nej viem , je to čo som tu napísala..takže ak príde pre malého poviem nie..čo by ste spravili vy? Zaujíma ma to či len ja som taká bojazliva..

ariannazara
27. okt 2024

Nedala by som určite dieta cudzej osobe, to ani by ma nenapadlo sa pýtať ostatných co by robili

gejb
27. okt 2024

Sorry...ale...šibe ti? Vôbec nad niečím takym uvazovat?
😳

autor
27. okt 2024

@ariannazara ja sa to pýtam zo zvedavosti

13uzivatelka11
27. okt 2024

To myslíš vážne? Kamarátka ma vôbec deti, ze je podľa nej v pohode dat dieťa strážiť CUDZEJ osobe, ktorá je aj psychiatrický pacient bez liekov? Toto ma byt zas daka vymyslená téma? Som si najprv myslela, že rozmýšľas ci ju dat strážiť svokre...

bublinka1426
27. okt 2024

strazit len v nutnosti a ano, kamaratke mozno, cudzej osobe nikdy

beata_k
27. okt 2024

Ani omylom by som nedala dieta zene, o ktorej nic neviem 😄

autor
27. okt 2024

@gejb neuvažujem ,zo zvedavosti sa pýtam

autor
27. okt 2024

@13uzivatelka11 má deti aj kamarátka ma...😅

angeli121212
27. okt 2024

Kamošku máš celkom prepnutú keď by dala dieťa cudziemu človeku len preto aby sa ho zbavila... A to ti píšem ako aktuálne psychicky vyžutá mama zo svojho drobca.. nie nedala by som ani omylom a aj dotyčnej by som to dosť jasne vysvetlila diagnoza nediagnoza..

autor
27. okt 2024

@13uzivatelka11 nie ja nerozmýšľam 🙈ja sa zo zvedavosti pýtam

autor
27. okt 2024

@angeli121212 áno aj jej poviem ... normálne na rovinu , dieťa jej nedám, ja sa zo zvedavosti pýtam

lucia13022023
27. okt 2024

Jasne ze by som nedala.

13uzivatelka11
27. okt 2024

Ja viem ze ty o tom nerozmýšľas, ale mi príde dosť divne, ze niekto áno..

autor
27. okt 2024

@13uzivatelka11 vidíš no sme všelijaké, ale zato som založila v podstate tému ..zo zvedavosti..ja jej neverím ..

angeli121212
27. okt 2024

Ako ja sa divím aj tej zákazníčke, že ti to.len tak oznámi... Celkom je drzá mňa by aj toto odradilo

tecila
27. okt 2024

Určite ver svojej intuícii. Nie nedala by som dieťa len tak hocikomu a už nie psychický labilnej osobe to môže skončiť všelijako.

h2
27. okt 2024

To je nejaký vtip, ktorý som nepochopila? Akože dáš nejakej osobe svoje dieťa a keď ti ho nevráti, urobíš čo? Povieš na polícii, ako sa volá krstným menom?!

1ryba
27. okt 2024

Prepáč, že ťa vôbec napadne nad niečím takým uvažovať už len zo zvedavosti.

autor
27. okt 2024

@angeli121212 vidíš áno že príde si malého v stredu zobrať , hovorim že nepôjde s ňou , ale ona príde určite, takze budem musieť tvrdšie zbrane a ráznejši tón hlasu použiť

faasx
27. okt 2024

A to ti iba tak oznámila ??

pribinak
27. okt 2024

Dúfam že toto je vymyslená téma….neverim, že pricetna matka vôbec nad niečim takým uvažuje

gejb
27. okt 2024

A to každá zákaznícka ktorej priezvisko ani nepoznáš vie kde bývaš?

autor
27. okt 2024

@h2 veď toto aj ja vravím ..čo im poviem a bojím sa že by ho nevrátila...zvlášť keď hovori ako chce dieťa a pred časom bola hospitalizovana 🙈no nijako

autor
27. okt 2024

@pribinak jaaa neuvažujem , dala som to tu zo zvedavosti,nič viac

autor
27. okt 2024

@gejb ona nevie kde bývam

autor
27. okt 2024

@gejb ona do práce akoze príde pre malého

autor
27. okt 2024

@faasx áno iba tak , tiež som to necakala

h2
27. okt 2024

Vôbec nič jej nemusíš vysvetľovať, zasmej sa na tom pred ňou, keď príde pre tvoje dieťa, že aký dobrý vtip a nechaj tak.

1ryba
27. okt 2024

Ty si nesvojprávna, alebo ako? Lebo toto nie je zo zvedavosti, čo tu píšeš. Ty to normálne riešiš. Ty si tej pani nepovedala hneď rázne NIE? Lebo nerozumiem...

faasx
27. okt 2024

Tak by som jej to dosť rázne povedala. Či sa urazí či nie. Moje dieťa nepustím ani len s rodiny s hocikým , takolko viem, že sú nezodpovední. Nie to ešte cudzej osobe. Pozdravuj kamošku 👌🏽 matka roka