Dajte tipy na aktivity s 11m bábom.

zuba1987
27. jan 2020

Ahojte, mam doma 11m babo a vidim ze mu je doma dlho. Nudi sa a mrnci, co ma hracky to ho nebavia cely den. Chodime raz tyzdenne cvicit do mater.centra a raz plavat. V kociku sa mi tieznpo hodinke nudi a vylieza. Uz sme bunker stavali, upratali hracky, kreslili (teda ja, on trhal😂)... nechcem mu pustat telku aby sa nenudil.
Dajte typ na nejaku aktivitu, pripadne doma robene "hracky". Proste co robite s malymi detmi ked je hnusne. Cez vikend vyletujeme ale cez tyzden neviem co.
Stvornozkuje a chodi kolo nabytku, takze vonku ak chcem ist na ihrisko stat nechce, ide rovno na styri do blata.
Dakujem

mogaa
27. jan 2020

@zuba1987 takému malinkému nič extra nemusíš, on pri všetkom vydrží krátko, nechaj ho čo najviac štvornoškovať a nech objavuje svet okolo seba ....najviac zaujímavé hračky - diaľkové, mobil, klúče😉ak už vie otvárať skrinky - hrnce, varechy a všetko čo nájde v šuplíkoch🙂môžte vyskúšať leporelá, to najväčšie lego pre najmenších, odrážadlo pre najmenších, taký stolík kde sú hračky to sa chytí a chodí s tým - učí sa s tým ísť samostatne, kocky....každé dieťa je ié - jedno sa vydrží prehrať s obyčajnou papierovou krabičkou kde je papierik aj 20min. a niektoré nebaví nič......s kreslením má času ešte veeeeľa...naša má 2 a kreslí tak že voskovkou počarbe po papieri a berie ďaľšiu, prípadne ich prekladá z krabičky do takého pohárika(farbičky všetky tým prekladaním polámala) - ale pri takom malinkom na to pozor , všetko dáva ešte do pusinky....

ivangeline
27. jan 2020

Môj mal rok a to isté radim ako pani vyššie. 🙃 Mal obdobie, kedy miloval zapojenu mysku, potom autá a fén...tak sa vyhral dlho... Potom rád hádzal kocky do všetkého, kde sa dalo, napr pohár, otvorená lavica, šuflík a hlavne vyberal všetko. XD Momentálne ho zaujíma mliet s mlyncekom (táto melie každý deň kávu), pozerať sa von oknom a komentovať vtáky, auta, psy a mačky, aktuálne počasie (svojou rečou), liezť na niečo vyššie a zliezat dole...a do všetkého sa ho snažím zapojiť, komentovať, čo robím a nachvíľu ho nechať, nech skúsi aj on, ak je to vhodné.. písanie, miešanie, vysávač, hádzanie a vyberanie veci z práčky, zapnutie rádia...