Ahojte maminky snažím sa naučiť dcéru 2r9mes smrkat soplíky lebo keď býva chorá zlému jej soplíky na priedušky už SIM skúšala učiť podľa videá potom som urobila loďku a fúkali sme do nej nosom potom som natrhala na stôl vreckovku a fúkať samozrejme aj dohováranie sadli sme si a skúšali no nejde jej to stále fúkne ústami alebo do seba. Nemáte nejaké typy z vlastných skúsenosti? Dakujem
Stlacame nozdricky a ze funime ako jezko. Ovlada to od roka a pol takymto systemom. Prilozime vrackovku a na funiace etapy vyfuka
Moja má o pár dní 3r a tiež nevie fúkať. Tiež sme skúšali kadejaké finty ale nejde jej to, len do seba vtiahne. Tak musíme stále s vysavacom. Pričom staršia už po 2r krásne fukala.
Môj syn má rok a asi od 8 mesiaca čo sa učil zvieratká som ho učila ako fúka ježko. A je to super pomocník teraz keď ma soplík. Vždy sa začnem pýtať ako robí psík, mačka, kravička a keď sa opýtam ako robí ježko som pripravená s vreckovkou v ruke a hneď priložím 😀😀
Mojich som učila smrkat v 2 rokoch, možno aj trochu skôr. Ale používali sme aj odsávač ku na vysávač, no až cca v 2,5 roku si sami zapli vysávač aj s odsávač kou a soplik vysavali sami.
@evkamotka Presne takto som naucila fukat nostek moju dceru ze ako robi jezko😉
@elkakk Mne sa to dcera naucila az po 3. rokoch. Musela riadne fukat, aby sopliku vyfukala aj postielku/papucky/... aby sa tam nezabyval na dlhsie. Ale samotne fukanie nostekom je tazke, daj tomu este cas.