Mamičky dá sa nejak zvýšiť imunita u plne dojčených bábätiek? Moja mala má 5 mesiacov a už druhýkrát je chorá - kašel a soplík ale tentokrát bola strašne zahlienená, obliekam ju radšej viac ako menej - z vonku ked prídeme vôbec neni spotena ale teplučka, takže si myslíš že primerane je oblečena, nie som špeciálne závisla na čistote - že by som to prehánala a tým by som jej oslabovala imunitu - plus tým že je plne dojčena - by nemala byvať chora nie?? potom sa stále bojím každého jej kýchnutia alebo zakašlania a už som v strese či nebude zasa chora 😖 pritom ja ani muž nebývame chorí ani za detí sme nebývali, ja už neviem čo robim zle že mi prechladne hocikedy....
Ahoj, ja som skúsila produkty Flavon max a super, tiež kojím, takže ich berem ja a dostanú sa cez mliečko k bábatku...keď potrebuješ info, daj vedieť, rada pomôžem! 🙂
mam dvojicky a pili UM od narodenia plus kazdy duhy krat som im davala odsate MM prve 4 mesiace. Ziadne vitaminy ani nic som im nedavala a prvy krat boli nachladeny ked mali 14mes. Hned od 2tt po narodeni, sme ale chodili von kazdy den rano hodinu aj poobede za kazdeho pocasia aj ked prsalo tak sme boli na balkone.
@diid šak papa aj rožok aj chrumky aj kekse, a tie kaše to sú vodou robene ale je to mliečna kaša a začala som jej dávať kvapky biogaia a odvtedy musim si zaklopať nemala ani soplik ani nič - lebo tento príspevok je z decembra a práve od vtedy jej dávam tie kvapky a pomáha to
@koralinka zacni jej davat C vitamin a ak nedavas D vitamin,tak aj ten.
Cecka ja davam v zdravi 100 mg na kg vahy-použivam 100 % C vitamin-nie chemicke koktejly ako cebion 😝 . Dobre je napr Dm kove praskove cecko-das gesunde plus-je to len a len c vitamin bez primesi. 😉
Možes zacat mensou davkou. Hlavne nedaj vstok c vitamin naraz,ale postupne pocas dna po malinkych davkach-napr v cajiku,alebo aj v hocakom prikrme-ak už davas.
Nam sa imunita posrala po ockovani a dlho sme sa trapili. Až cecko v tomto davkovani nam pomohlo.