Cysty na obličkách u bábätka.

drsmolinka
9. sep 2019

Ahojte, boli sme s 5 mesacnou dcerou na gastro ohladne refluxu. Doma som si citala lekarsku spravu a v nej bolo ze dcera ma cysty na oblickach. Dr mi nic nepovedala iba som si to v sprave precitala. Je to 5 mesacne babatko cize nechapem kde k tomu prisla a preco sa k tomu Dr vobec nevyjadrila. Mate s necim takym u babatka skusenosti ? Co s tyk dalej ?

yanni
9. sep 2019

@drsmolinka Zmiznu. neboj. To Mava vela babätiek, casto sa to ani nezisti, kedze rutinne sa sono obliciek nerobi. Nasej najmladsej zistili jednu cystu na oblicke na mesacnej prehliadke. O mesiac sme boli znovu na sono, uz bola mensia. Na polrocnej prehliadke uz tam nebolo vobec nic. Teraz ma 8 mesiacov a je to uplne normalne zdrave dieta.

drsmolinka
autor
9. sep 2019

Bola som v soku ze take babatko a ma cysty :( tak diky za info 🙂

rainbow82
9. sep 2019

@yanni tak ale mohli povedať doktori a vysvetliť že to nič nie je.Potom rodičia kde prídu domov čítajú správu a nájdu v nej také veci že sa idú zblaznit od strachu 😕

yanni
9. sep 2019

@rainbow82 no to je to slovenske zdravotnictvo. Preto som rada, ze sa mu uz 20 rokov uspesne vyhybam.

rainbow82
10. sep 2019

@yanni no tak to super.Len tak ďalej.Nase zdravotníctvo bolo kedysi veľmi dobré bolo radosť tam chodiť a no a teraz sa každý tomu vyhýba 🤔

yanni
10. sep 2019

@rainbow82 A kedy bolo velmi dobre?

rainbow82
10. sep 2019

@yanni za komunistov 😜

yanni
10. sep 2019

@rainbow82 Ani vtedy nie.

rainbow82
10. sep 2019

@yanni babki a dedkovia hovorili niečo iné.Urcite to bolo lepšie ako tera