Prosim Vas ake cviky Vam boli doporucene na torticollis? Nahodou nema niekto uzitocny link na youtube alebo cviky znazornujuce presne cvicenia? Dakujem pekne
cviky na torticollis nie sú ako recept...že dáme len link a ty už vieš čo s tým...
musíš k lekárovi a ten povie čo a ako ďálej...
ja som s dcérou cvičila do 7-mich mesiacov a 2x týždenne sme chodili k rehabilitačnej sestre a na plávanie... je to niekedy dlhá cesta, záleží od stupňa... určite treba navštíviť lekára, tie cviky nie sú jednoduché aj ked na prvý pohľad vyzerajú.
@tinka133 my sme cvičili Vojtovu metódu, s dcérkou som bola aj na liečení v Kováčovej a tam nám to pekne všetko ukázali. Treba to robiť pod dohľadom a každý deň! Začnite či. Skôr, dieťa rastie a môže sa z toho vyvinúť skolioza
@tinka133 a určite by som doplnila plávanie pre bábätká. To je liek na všetko 😉
Cvicili sme kvoli tomu Vojtovku, urcite by som nic nerobila len tak sama, lebo mam google vzdelanie! Po 2 mesiacoch poctiveho cvicenia krasne otacal hlavku do oboch stran.
My sme chodili k fyzioterapeutke a cvičili vojtovku asi dva mesiace a úplne to stačilo. Musí vás to ale naučiť kde sa stláčajú také body na telíčku medzi rebierkami aby ste to vedeli správne. A určite pomôže aj to plávanie 🙂
@tinka133 nič doma necvicte s dietatkom na zaklade videi z internetu. Skor mu este h sc uskodite ako pomôžete. Lekar predpise rehabilitacie a pod odbornym dohladom fyzioterapeuta sa naučíte ako s dietatkom cvičiť, ako ho držať a mnoho iného. My sme cvičili necely rok, aj na plavanie sme chodili.
@montemotherone zdravim, do kupelov ste sa dostali nejako na odporucanie lekara ci ako samoplatca?