Cumlík stále vypadáva

alex5896
17. júl 2024

Prosím o radu dnes mám veľmi zlý deň za sebou a ešte nekončí noc oveľa horšia ....dvojkam stále vypadava cumel zobudia sa vkladám cumel hore dole stále dokola nespala som nič a to nie je prvá noc majú ho aj na retiazke maju 8 mesiacov vedia si ho chytiť a dať do úst ale v noci rovno revu a to máme aj svetielko nie sme potme pls o rady skúšam im aj dať do ruky aby si sami dali ale nic

beata_k
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucia13022023
17. júl 2024

Toto sme riešili asi keď mal malý cca pol roka, dala som ak päť dudlov do postielky a vždy ich mal niekde po ruke. Tu šnúrku by som dala dole.

terry658
17. júl 2024

@alex5896 asi ťa nepoteším ale ani môj ročný si ich nevie dať do pusy. Má ho v ruke a bude revať ako tur, kým mu ho nedám do úst.

alex5896
autor
17. júl 2024

@beata_k ach není to retiazka ale také látkové na pricvaknutie....skúsila ale dvojky ich vyhadzujú z postieľky 🤣

alex5896
autor
17. júl 2024

@terry658 tak to si ma nepotešila ale ja za hodinu vstávam aj tri krát raz jedna raz druha

beata_k
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
terry658
17. júl 2024

@alex5896 mne dnes malý zaspal až o pol piatej ráno. Každú noc som 4-6 hodín hore. Chápem mieru tvojho zúfalstva.

ella1234
17. júl 2024

Toto bola moja nočná mora... Mali sme 4 cumle lebo furt nejaky spadol za postielku a hladat ich v noci bol zážitok.
Musíš len vydrzat kým to pochopia, nedavaj im cumel do ust ale hoď do postielky nech sa pren pohnu same.. Napr ak sa plazia. Vezmu si a samé daju do pusy. A ked vypadne cez deň tak vzdy sa pytaj ze kde je cumlik, daj si cumlik...nikdy nevkladaj do úst ale podaj do ruky. Postupne to pochopia 🍀

neviditelnypes
17. júl 2024

"vkladám cumel hore dole"

Aha, ja som myslel ze cumel len do ust?

isis234
17. júl 2024

@neviditelnypes ty zbojník😅

lneviemmeno
17. júl 2024

A ešte také tie nočné, čo svietia si neskúšala?

alex5896
autor
17. júl 2024

@ella1234 veď to oni si cez deň samie dajú natiahnu sa a nemajú problém len v noci oni oči neotvoria však načo mama poda ....iba revu so zavretými ocami