Dobry den. Prosim poradte mi cumlik 18+ ktory dieta neprekusne. Silikonovy je hned prehryznuty. Dakujem
Zdravim, nas syncek mal tiez asi tolko ked zacal hryzt jeden cumel za druhym a ked som mu kupila cca 3ks v priebehu tyzdna tak som si povedala ze asi je cas byt bez cumlika a bolo. Nastastie nebolo to nejako komlikovane s nim. Nejak v pohode zacak fungovat dalej bez cumla. Odmietala som mu v kuse kupovat dalsie a dalsie a take ktore by neprehryzol som ale u nas neobjavila a neviem ci vobec take su 🙂
Skuste NUK- prip. Suavinex z kaucuku- zn. MAM, Lovi i babylove vsetky prekusnute u nas. - tieto zatial celkom dlho drzia
Nasa mala cumel dlho, prvykrat prehryzla az ked mala dva roky a vtedy sme s cumlom sekli.....
...ak by rozhryzla cumle skor sekla by so s tym skor....
No u naa havo spapal cumel chvilu boli take noci mrnkave kym si zvykla ale tiez bez dudla.Mala si miesto neho vzdy pri zaspavani mlaska tak vtedy viem ze uz sa uklada.U nas nebol problem hryzanie ako sme ho sustavne niekde hladali tak som povedala a dost.
@nella130 nasa dala dudel na stromcek jeziskovi lebo je malicly a potrebuje ho viac a ona dostala darceky....
Prvu noc trosku plakala tak som ju hladkala a vypravala jej ze je uz velka a ood potom bolo o.k
U naa bol jeden z dovodov aj to ze sa jej predne zubky zacali tlacit dopredu a to ho mala len na noc
@nella130 on si cumel.odhryzol za jeden deň a potom som si povedala že 10€ do týždňa lepšie investujem tak som mu nechala ten odhryzok....vlastne mal.len hrdielko z cumla dával si ho do.pusi keď.mal.potrebu aj si pytal.novy som povedala.ze už sa nedá kupit..po troch dňoch bez revu čo som mala šťastie sa na cumel vykašľal sám lebo už nebolo co cmula 🙂 zdá sa mi že mal dačo okolo 2 rokov.. dúfam že podobne to bude aj u malej 🙂
Svagrina nechala synovi tak prekusnuty a ked pyt na spanie ukazala mu aky je pokazeny a novy mu uz nekupovala, par dni nosil ten pokazeny a potom mu sam zacal vadit a viac cumel nechcel. Ja ked som chlapcov oducala od cumla tak pri spani som si vzdy s nimi lahla a hladkala ich, ked aj vstavali tak som ich opat polozila, a spievala som im a vzdy zaspali, len netreba popustit dietatu.
Ak cumel prekusne, najvyšší čas ho celkom dať preč. Odučenie ako lusk.
je velka sanca, ze sa budi práve kvoli tomu cumlu.
Veru už najvyysi cas odcumlikovat...
Pri odcumlikovani najmladsej mi pomohla jedna hlupa nadcha...nezvladala cumel a soplik a pokoj od 5 mesiacov....syn nechcel a najstaršej som zobrala 6 mesacnej kedxe do neho 2x kusla a zaspala a inak ho nechcrla...3 dni porevala a bolo..
Kaxde dieta ine...treba ho prekabatit 🤣
A samozrejme ked zoberem viac nedat..lebo to nema zmysel potom....
Ježiši, len to za nič nevymeň. Namiesto cumla budete aj cikať v noci chodiť. Najlepšie zahodiť, poplače možno jednu noc a druhú už bude spať.
Ani by som neverila, ale prva noc bez dudla vpohode. Dakujem za podporu.
my mame silikonovy mam 16+ ostatne prekusl behom 3dni