Čudné zvuky bábätka po jedle pred spaním

majklname
18. apr 2020

Dobry večer. Potrebovali by sme poradit. Nasa malicka vydáva divne zvuky po jedle pred spanim je to take divne vrcanie. Nevieme co to moze byt preto vas chceme poziadat o pomoc. Skusali sme vsetko mozne a nic nepomaha. Ked ju položíme do postieľky prestane vrcat ale snazi sa otocit na brusko. Zajtra skusim pridat zvuky ked ju nahram

kiki68
18. apr 2020

@majklname mne jednorazovo babo zvyklo vrcat. Neplakala ale vrcala tak podivne. Volali sme ju vlcatko. Vyrastla z toho akosi a prestala vrcat. Niektore deti vydavaju zaujimave zvuky

majklname
autor
18. apr 2020

@kiki68 zdravim. No este sa stava ze vrci. Potom odgrcne. Potom zase vrci a toto urobí 3 krat a zaspi 😂 ale trva to aj hodinu aj viac niekedy

sunny8
18. apr 2020

Moja zo spánku robila zvuky somára 😂😂 teraz bude mať 2 roky a tiež vrci keď sa ide rehotať alebo keď jej niekto niečo vezme 😂😂😂😂

majklname
autor
18. apr 2020

@sunny8 len mne sa to zda ze sa trápi. Mozno nie mozno si snazi odgrgnut alebo odgrcnut. Je na to nahram a zajtra pridam. Ze ci su tobpodobne zvuky

natalief
18. apr 2020

Moja malá vydáva zvuky ako malý dinosaurus hlavne keď ju kojim tak to ide cez hikanie ochkanie chrcanie aj po pistanie a popritom hlce akoby pol roka nejedla 😃😃a keď spí si hundre zo sna a samozrejme že aj vrci

bobricek1979
18. apr 2020

@majklname myslíš že jej chrapti niekde vnútri po papani?

majklname
autor
18. apr 2020

@bobricek1979 nie to nie je chraptanie.to je doslovne vrcanie alebo zlostenie. Lepsie bude ked dam aj zvuk

bobricek1979
18. apr 2020

@majklname fíha tak to neviem no nahraj

ovaaa
19. apr 2020

Ach....nechajte tie babatenka vyjadrit svoje pocity nech su uz v akejkolvej forme. Pokial je spokojne, nevracia, nehuci ako keby ho z koze drali tak sa len pousmejte. Uzkoprse maminy sleduju kazdy prd, stolicu, zvuk ....a je z toho panika ak to nie je podla ich predstav.....

jana_eyre_2
19. apr 2020

Neboj sa, keby bolo bábätku zle, nedá to najavo vrcanim, ale neustálym plačom a nepokojom..

fadama
19. apr 2020

aj ked nahras, tu to nevies pridat, ci ?

1mina
19. apr 2020

Moja mala pbdovie ze vrcala ale teda nie pred spanim ale.led sa jej hocico nelubilo alebo aj sa nudila enviem 😂 normalne niekedy sli sme s kocikom a z kocika vrcanie 🤦‍♀️ presla to same proste asi len forma vyjadrobania sa v tej dobe zrovna

majklname
autor
19. apr 2020

@fadama ale da sa pridat, a hla tu je:

https://www.youtube.com/watch?v=0YbYrTK4RZU

teraz prosim o radu

fadama
19. apr 2020

@majklname jaj tak to. 😂😘

majklname
autor
19. apr 2020

@fadama no asi len takto 😂

natalief
19. apr 2020

@majklname joooj to je normálny zvuk toto 🙂žiadny stres aj naša toto robí aj horšie

majklname
autor
19. apr 2020

@natalief nasa to robi aj hodinu. Tak trosku si nas upokojila. Muslim ze asi to aj kvoli zubkom ma 6 mesiacov a slinta ako bernardin.

natalief
19. apr 2020

@majklname moja má 5 týždňov a ta škála zvukov čo vydáva trvajú celý deň keď je hore a keď spí tak to robí tiež len tichšie . Je to normálne ešte sa inak vyjadrit nevedia tie bábätka naše 🙂

majklname
autor
19. apr 2020

@bobricek1979
@kiki68
@sunny8 tak uz som dal zvuk aky vydáva nasa mala

sunny8
19. apr 2020

@majklname bože ❤️❤️❤️❤️❤️ rozkošné tento zvuk som milovala na malej ❤️❤️❤️❤️

bobricek1979
19. apr 2020

@majklname úplne v pohode to má len po papani naša to má doteraz keď sa zobudí

majklname
autor
20. apr 2020

tak potom dakujeme, hned sme kludnejsi
@sunny8
@bobricek1979

iluviel
20. apr 2020

@majklname to bude reflux, moja tiez tak "vrcala".

stanulienkat
20. apr 2020

@iluviel aj ja si myslim ,ze reflux. Podlozit nohy na postielke pod hlavou,nech ma vyssie. Alebo ju po jedle dlhsie nodit na rukach,aby mala hlavu vyssie.

majklname
autor
20. apr 2020

@stanulienkat postielka je podlozena, davame aj AR mlieko a kvoli refluxu lebo nam grckala, len sme nevedeli ze toto je prejav refluxu. tak uz len cakat kym to zmizne :D dakujeme

eliska13
20. apr 2020

@majklname ty máš už 44 vypočutí😀zlata je môj to robil pred spánkom, keď nevedel zaspat

majklname
autor
21. apr 2020

@eliska13 nasa to tiez robi pred tym ako ide spat, neda sa jej zaspat, a potom zrazu utne a spi