Dobry večer. Potrebovali by sme poradit. Nasa malicka vydáva divne zvuky po jedle pred spanim je to take divne vrcanie. Nevieme co to moze byt preto vas chceme poziadat o pomoc. Skusali sme vsetko mozne a nic nepomaha. Ked ju položíme do postieľky prestane vrcat ale snazi sa otocit na brusko. Zajtra skusim pridat zvuky ked ju nahram
Moja zo spánku robila zvuky somára 😂😂 teraz bude mať 2 roky a tiež vrci keď sa ide rehotať alebo keď jej niekto niečo vezme 😂😂😂😂
Moja malá vydáva zvuky ako malý dinosaurus hlavne keď ju kojim tak to ide cez hikanie ochkanie chrcanie aj po pistanie a popritom hlce akoby pol roka nejedla 😃😃a keď spí si hundre zo sna a samozrejme že aj vrci
@majklname myslíš že jej chrapti niekde vnútri po papani?
@bobricek1979 nie to nie je chraptanie.to je doslovne vrcanie alebo zlostenie. Lepsie bude ked dam aj zvuk
@majklname fíha tak to neviem no nahraj
Ach....nechajte tie babatenka vyjadrit svoje pocity nech su uz v akejkolvej forme. Pokial je spokojne, nevracia, nehuci ako keby ho z koze drali tak sa len pousmejte. Uzkoprse maminy sleduju kazdy prd, stolicu, zvuk ....a je z toho panika ak to nie je podla ich predstav.....
Neboj sa, keby bolo bábätku zle, nedá to najavo vrcanim, ale neustálym plačom a nepokojom..
aj ked nahras, tu to nevies pridat, ci ?
Moja mala pbdovie ze vrcala ale teda nie pred spanim ale.led sa jej hocico nelubilo alebo aj sa nudila enviem 😂 normalne niekedy sli sme s kocikom a z kocika vrcanie 🤦♀️ presla to same proste asi len forma vyjadrobania sa v tej dobe zrovna
@fadama ale da sa pridat, a hla tu je:
teraz prosim o radu
@bobricek1979
@kiki68
@sunny8 tak uz som dal zvuk aky vydáva nasa mala
@majklname úplne v pohode to má len po papani naša to má doteraz keď sa zobudí
tak potom dakujeme, hned sme kludnejsi
@sunny8
@bobricek1979
@iluviel aj ja si myslim ,ze reflux. Podlozit nohy na postielke pod hlavou,nech ma vyssie. Alebo ju po jedle dlhsie nodit na rukach,aby mala hlavu vyssie.
@stanulienkat postielka je podlozena, davame aj AR mlieko a kvoli refluxu lebo nam grckala, len sme nevedeli ze toto je prejav refluxu. tak uz len cakat kym to zmizne :D dakujeme
@majklname mne jednorazovo babo zvyklo vrcat. Neplakala ale vrcala tak podivne. Volali sme ju vlcatko. Vyrastla z toho akosi a prestala vrcat. Niektore deti vydavaju zaujimave zvuky