Čo znamená taký plač bábätka?

5. jún 2024

Bábätko cca do hodiny / o hod. po papaní začne straaašne plakať. Má 5 týždňov, papa 90-120ml na dávku čo už je viac než dosť, každé 3 hod. cca. Po hodine začne hurónsky plač, netušim či z grcky alebo čo- má refluxik, dodržiavame všetky opatrenia, prdká, kaká pravidelne, keď mu dam fľašu tak samozrejme by vypil aj ďalších 90ml ale to ani neskúšam..k týmto dávkam um je ešte aj kojený, tak mi príde, že papá viac než dosť🙄🙈 Nejaké skúsenosti? Má to aj zo spánku, aj keď je hore, proste vždy. Nevie sa nijak upokojiť. Užívame Espumisan L + coliprev.

autor
5. jún 2024

Ešte dodam, že po chvili sa na rukách ukľudni a potom keď ho položime zas plač.

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
5. jún 2024

@taynee nie

ivangeline
5. jún 2024

No chce najskôr spať. ;D Byt upokojeny. Pripadne sa tvoria grgy a treba dať na bruško/ dvihnúť.

anavixy
5. jún 2024

Ja by som to pripisala refluxu. Moze aj brusko zaboliet. Myslim si, ze nie je co robit viac, chce to cas.

autor
5. jún 2024

Ďakujem baby a je normalne že chce aj vkuse papať? 🙈 vraj sa ma um davať každe 3 hodiny ale on proste chce aj po 1,5-2hod niekedy..inokedy aj 3-4hod.

vierkainka
5. jún 2024

Môže byť,ze mu nerobí dobre ak dávaš Vigantol.Ten spôsobuje u niektorych detí kŕče a to co opisujes.Ak dávaš Vigantol,výmen za Jamieson D3 drops.🙂Vrelo odporúčam.Za dalsie to môže byť to,ze len chce byť pri tebe, cítiť tvoju blízkosť.Ak mas možnosť,tak prisun postieľku k vasej posteli,aby si ho mohla hned chytiť, pohladkať, držať za ručičku atd ...proste byť mu na blízku.

vierkainka
5. jún 2024

Ešte doplnim,ze ho vždy davaj odgrgnut,to veľmi pomáha.🙂A reflux?No musíte si tym bohužiaľ prejsť....u nas to bolo veľmi ťažké obdobie pre všetkých.Babatko z toho musí vyrásť,no určite to zvládnete.🥰

anavixy
5. jún 2024

Ano, nemusi papat podla hodiniek, moze papat niekedy po 2 a niekedy po 4 hodinach. Kedze je aj dojceny, tak ho vzdy, ale hlavne vtedy, ked sa zobudi skor, priloz najprv na oba prsniky. 🙂