Čo znamená, keď bábätko trasie rúčkou?

vasjar
12. jún 2021

Ahojte, čo znamená keď bábätko trasie rýchlo rúčkou?

pribinak
12. jún 2021

@vasjar aké staré je bábätko? Ak je maličké tak to sú ešte pozostatky reflexov pri narodení

vasjar
autor
12. jún 2021

@pribinak ma 1 týždeň

pribinak
12. jún 2021

@vasjar Juj tak to je ešte mini človiečik, to sú ešte reflexy, to postupne vymizne

andreatytler
12. jún 2021

@vasjar Nas syn triasol hlavickou, ruckami a niekedy aj celym telo a to zacal ked mal asi 6 mesiacov... vacsinou pri krmeni. Preslo to same asi po par tyzdnoch. Ale ak mas pochybnosti, nahraj to na video a ukaz doktorovi pri prehliadke.

pralinka25
12. jún 2021

moje tretie babo to robilo najprv oboma rucickami asi mesiac a potom asi do 3 alebo 4 mesiaca jednou. presne si to nepamatm. vacsinou to bolo ked citil nekomfort napriklad ked uz chcel spat ale bolo este treba prebalit, alebo ked som ho pestovala a zrazu polozila na podlozku, alebo ked lezal a potreboval si grgnut alebo som ho prezliekala.

nankis
5. sep 2024

@pralinka25 toto je super pripomienka. Akurát to riešim s mojou dcérou. Má 6 mesiacov a všimla som si že myká rúčkou.
Napríklad večer po kúpaní a napapaní cca o 19:45hod začala mykať rúčkou. Spala posledne do pol 5 (cc45minut) takže už bola zrejme unavená. Ďakujem za tento komentár. Odsledujem to 🙂