Ahojte, buduci tyzden ideme na par dni dni s mojou pol rocnou dcerkou na hospitalizaciu do nemocnicne. Poradte mi prosim, co vsetko tam potrebujem a na co vsetko nezabudnut. Dakujem.
Vše si zbal. Plienky, kremy, uterak, oblecko, vitamíny čo bere, pyzama.. A aj niečo ľahké aby jej nebolo teplo.. Fľašu na čaj, aj mlieko ked nekojiš.. Radeji.
A sebe tiez uterak, oblecko,papuče a šlapky do sprchy.. A tak
A želám Vám aby ste mali tam super kolektív..
ber jej vsetko co potrebujete aj doma
ja by som tsi tiež vzala deku, uteráky, šľapky do sprchy, aj príbor kozmetiku, plienky, pyžamko viečo v čom budete behať cez deň, fľašky na čaj a mliečko, hračky aby vám čas rýchlejšie prešiel.
A ešte si niekoho pohľadať čo by ti doniesol jedlo lebo to nemocničné to je otras 😠
A prajem veľa zdravia 🙂
@glee My sme boli s malou, ked mala cca 4 mesiace. Takmer to iste, co do porodnice plus oblecko pre malu a ak uz papa prikrmy tak asi aj vsetko okolo toho.
zbalila by som si to co potrebujete denne doma, plus veci pre seba a ked by mi daco chybalo, poprosila by som mamu/partnera, aby mi priniesli...
ja mam skusenost ze radsej viac veci zobrat ako by ti malo nieco chybat, hlavne pyzamiek viac
mobil a nezabudni nabíjačku
sebe pyžamo, nejaké prezlečenie keby si chcela ísť do bufetu alebo von kým spí, šľapky!!!! Hygienické potreby! Mobil tiež a knihu - bude tam nuda... Dieťaťu - 2-3pyžamká, hračky, fľašku na čaj, mydlo, šampón.. Hlavne tie pyžamká sme potrebovali hodne... Ak sa dovracká, prípadne to je špinavé...
Mne tam chýbali hlavne tie šľapky - zabudla som a musela chodiť bosá..
Skoré uzdravenie... Nezávidím Ti... Myslela som že mi tam hrabne...
Skoré uzdravnenie a nech ste tam len krátko ako my - mne mala vtedy hnačky a vracala, tak na infúzky, mala rok a 11mes.... silný zážitok.. Hlavne to čo som tam videla... Veľmi som si vážila život po tom čo som sa vrátila a hlavne to že mám zdravé dieťa... Zober si tam niečo aj na rozptýlenie, lebo dieťa Ti bude dosť spať a je to tam na zbláznenie potom...
My sme boli v nemocnici dvakrát, prvykrat ked bola dcera osemmesacna. Strava jej tam vobec nechutila, keby som nekojila, tak by asi umrela hladom. Druhykrat o dva mesiace nasledne, uz obcas nieco zjedla, ale nic moc. Zobrala som si z domu sklenene struhadlo a jablka som jej struhala, v podstate jedla len ovocie, co jej dali v nemocnici a zopar lyziciek jedla- ale to som popucila. Jedla len moje veci narobene doma a zamrazene, takze to by som si vzala. Kedze tam nemas jedalensku stolicku, tak som si zobrala aj zopar gumenych podloziek-jedla tak, ze som su polozila, resp. aj posadila do postielky, ale vsetko naokolo pospinila a hlavne vela podbradnikov, tie som tam aj oprala a osusila. Inak asi vsetko, co sa nosi aj doma. Jednu hracku do postielky, knizku, a na spanie babyvak, vlastne pribory aj pre malu lyzicku, misticku, flasu. A manzela na telefone, aby hocikedy dobehol, keby bolo treba...🙂
My sme boli so 6 mesacnym pred tyzdnom v nemocnici, nastastie len par dni.
Ako baby pisali, treba zobrat na oblecenie presne to, co nosite doma, ty aj mala.
Nekojim, tak som si brala aj UM, lebo tam nemali take, ake syn pije. Ale u nas v TN mali na vyber Nutrilon aj Sunar. Prikrmy pre deti mali Ovko, ovocne aj zeleninove vyzivy.
Inak najuzitocnejsia vec, ktoru som tam mala bol pocitac. Mala som wifi, tak som bola v spojeni so svetom, malemu som pustila na youtube rozpravky, lebo musel dlho vydrzat v klude a inhalovat, pustala som mu biely sum, aby spal a nevyrusovali ho zvuky okolia a vecer som si pozrela stiahnute filmy. Bez toho by to bolo ovela horsie...
A este som si na izbe nechala autosedacku, aby som ho mala v com krmit, kedze este nesedi.
Ak nie ste kojený, tak mlieko, prípadne i čajík, samozrejme oblečenie, plienky, kozmetiku, ak papáte príkrmy, kúp si nejaké, je dosť málo pravdepodobné, že bude chcieť to, čo jej dajú v nemocnici. Keď sa ti malá pri spánku moc mrví, zober si aj niečo čím troška "obložíš" postielku. Neviem ako u vás, ale na kramároch sú kovové postielky a málá sa mi o postielku stále obúchavala, tak som erárny paplanik použila namiesto hniezda a malá mi spávala pod dekou, čo sme si priniesli.
ahoj, my sme sa akurat vratili pred 2 tyzdnami z Kramarov, treba jej zobrat pyzamko, ja som jej zobrala aj jej vankusik aj deku, lebo tie ich su hrozne, dalej nejake pohodlne oblecenie na den - teplaciky + bodynko, nejaku oblubenu hracku, nejake jedlo pre nu, lebo tu stravu co tam davaju to je hrozne...