Zaujimalo by ma ake uzitocne pomocky, hracky, ci nieco do auta na cesty a ine uzitocne veci sa vam osvedcili pre 6mesacne dieta pre jeho lepsi vyvin ci ochranu, zabavu ...ktory uz vsetko objavuje napriklad veci na lozenie, chodenie, do vane, hocijake bezpecnostne pomocky, ohradky atd. Jednoducho co je treba a je to aj na uzitok, co aj vyuzijeme dlhsie ako mesiac a nie je to len reklamny tah ;) Dakujem
U nas zabodovali hrazdicky,na kt.mal drobec zavesene hracky a este k tomu som tam hocico ine povesala a bol z toho cely paf 😉 dalej ked bol na brusku,tak som polozila pred neho Fisher price loptu,ked sa jej dotkol tak sa pohla,svietila a hrala melodiu,to sme vyuzivali este velmi dlho a naucil sa pri tom aj velmi rychlo liezt.Nasho maleho zaujimali farebne hracky,s velkymi ocami.Ked uz pekne sedel,tak sme pouzivali takeho Dina,myslim,ze tiez od Fisher price a tam hadzal do otvorov lopticky a tiez to svietilo a hralo melodie,on sa z toho potom velmi tesil,dina pouzivame este stale a to ma uz 21 mesiacov.Takze s mojej vlastnej skusenosti hracky velmi velmi farebne,okate,blikajuce,hrajuce melodiu 🙂
u nas ma teraz obrovsky uspech hopsadlo na zarubnu 🙂