Čo viete poradiť na ozaj neutíšiteľný plač mesačnej dcérky?

timikii
26. aug 2022

Skúšali sme už ozaj rôzne veci , aj riešiť to po zdravotnej stránke . Alebo môže byt skratka len stále taká umrčana.. ? Vypije napríklad 90dc každé dve hodinky( ma 3,4kg ), o pól hodinku alebo hodinku kľudne ďalších 60 a stále sa mi zdá hladná ,papa si rúčky , cuca dudlik a je nespokojna . Skúšali sme dávať aj cajik , či prevarenu vodu .. nič nepomáha , a niekedy sa až zajakava a už ozaj nevieme čo robiť , pretože to už je neúnosné .

koniarova
26. aug 2022

@timikii nič nepomôže,len vydržať a striedať sa pri nej. Nech si ten druhý aspoň na chvíľku oddýchne. To prejde,je to len obdobie.

anjelicek26
26. aug 2022

Tak mozno potrebuje viac papat... na mesacne babo (kolko pribrala od narodenia?) zrovna moc nevazi, takze pridaj mililitre alebo vymen mlieko za nejake sytejsie..

tykat
26. aug 2022

@timikii ...u nasho syna to bol reflux, palil ho asi pazerak, prereval cele dni. Boli sme na gastro vysetreni kde to potvrdili. Potom pil antirefluxne mlieko, trochu to pomohol ale ziadny zazrak.

domka222
26. aug 2022

Zrejme ml, nie dc. Možno reflux. To odsledované nemáš? Však keď si myslíš, že vigantol jej robí zle, tak zmeň Dčko

dilino
26. aug 2022

alebo koliku či nemá to maličke deti mavajú

scila
26. aug 2022

@timikii Možno má alergiu na bielkovinu kravského mlieka a z toho ju bolí bruško. Alebo treba zmeniť značku.

ivanash
26. aug 2022

Nas maly plakal mimo casu, ked jedol alebo spal stale. Vylucili sme hlad, reflux, koliky, ine zdravotne tazkosti. Prisiel 6ty tyzden, dieta si zacalo viac obzerat svet a prestal plakat. Akoby niekto otocil vypinacom. Nemusi tam byt nutne daky zdravotny problem, niektore deti proste placu, ako mi povedala pediatricka. Drzte sa, pomaha striedat sa a stuple do usi.

cecilia29
26. aug 2022

Cmulanie rucok a vecny hlad moze hyt aj bolest bruska. A pricina - reflux, intolerancia na mliecko, bezna kolika, potreba kakat ci grgat ..
Skuste male davat kakat si skrcenymi nozickami nad umyvadlo

janapeterjana
26. aug 2022

@timikii my sme na tom s dcérkou podobne a občas ju proste nechám revať, lebo nevládzem. Mňa len zaujíma, ako má spevniť, keď na chrbte ani bruchu vôbec nevydrží.

00momo
26. aug 2022

Pokial ma brusko ako kamen a nafuknute je to Kolíka nas to mal do 7,5 mesiaca. Každý boží deň plakal v kuse 3-4hodiny a niekedy aj celý den.

drake122
26. aug 2022

Tak je to presne, v prvom rade koliky, alebo reflux. Skúste pár krát s krmením podať Sabsimplex alebo espumisan kvapky, a takisto aspoň základné antirefluxné opatrenia a odsledovať, či sa to o niečo zlepší. Potom budete vedieť ktorým smerom. Na 3 a pól kila je 90ml každé 3 hodiny ok.

zorkahorka
27. aug 2022

Netreba tak casto krmit, moze boliet brusko. Radsej dat raz za 3 h viac. Mozu to byt koliky,ak ma cca 3 tyzdne a plac trva 3 hodiny. Tam nic nepomize,len zmiernit bolest kvapkami. A davat spinkat na brusko