Ahojte baby prisla som sa poradiť, syn má 8m, mlieko len um, desiata ovocie a obed zeleninovo mäsový prikrm. zaspáva okolo 20:00 a Donedavna potiahol do 5:30-6:00 bez zobudenia, ale posledných 5 dní sa budí už o 3:30 co je veľmi skoro, dnes som mu dala teda mlieko a chvíľu trvalo kým zaspal ešte na 2hodky... Mam my dat pred spaním viac mlieka ci co? Vypije 210ml, alebo mu mam fakt spraviť krupicu do fľašky? To neviem ako sa robí, a vraj to nieje úplne ok, tak mi prosím poraďte, ďakujem 🙂
Tak nie vsetko je nalinakjkovane a bude ako si zvyknuta. Dieta sa meni a bude sa menit stale. Cize co bolo vcera nemusi uz byt dnes…
Regresia asi u nás to isté až na to že môj zaspí o 22:00 a vstane už riadne hore o 4:30 a trvá kým zaspí na prvý ranný spánok dve hodiny a to už ja spať potom nemôžem o pol siedmej budím staršieho do školy
ahoj, nieco take robil aj nas zhruba v tom veku, tiez sa okolo tretej zobudil a bol hore aj hodinu. pises ze ma desiatu, obed, asi by bolo treba pomaly pridat sytejsiu veceru, bud prikrm ako na obed alebo kasu, moj jedol instantnu ryzovu, ine nechcel. mozes aj krupicu, ale nedavaj do flase, normalne lyzickou. a potom este mlieko pred spanim. ono, to casom prejde.
Nie je len preunaveny? Take deti sa budia skoro. Plus mozno aj brusko. Zuby. Teplo. A ine.. xD
Nemá v izbe príliš veľa svetla? Môže mu byt zima, teplo 🤷♀️Možno je fakt hladný, ale vylúčila by som najskôr to teplo, zimu a svetlo
Dcera sa tak budila v približne rovnakom veku. Išla spat o 20 a od 2 do 5 bola hore. Potom zaspala do 8 a už bola hore. Trvalo to asi 2 mesiace. Pritom mala spankovu rutinu, hladná nebola, proste bola hore. Možno len čakať a ono sa to upraví.
Teraz ma rok a spi od 20 do 8, niekedy sa o 5 zobudi ma mlieko
Zalezi aky ma spanok cez den. Ked spi vela cez den a 3x za den tak mu treba skratit spanky alebo prejst na 2 spanky cez den. Denny spanok velmi ovplyvnuje ten nocny.
@81anina spi len 2x za deň po polhodine.. Strašne málo tak preto sa čudujem ze noc neda
Aj môj tak spával 2 x 30 minút. Ja som sa ho po tej pol hodine snažila douspat lebo mal vlastne málo spánku bol preunaveny a aj vtedy zle spal kvôli tomu v noci. Sledovala som ho cez kameru a keď sa začal prebúdzať utekala som k nemu bol kojeny tak som ho douspala na prsníku občas už nezaspal. Časom sa naučil spať dlhšie postupne predlžovať spánok na 45 minút...až hodinu. On si nevedel spojiť spánkové cykly skús si o tom prečítať na nete. No to douspavanie trvalo aj pár mesiacov kým začal spať sám dlhšie.
Nemusí sa budiť len z hladu.. môže sa zobudiť aj na iné veci alebo “len tak”. Môj mal a aj stále máva (má 10mes) noci kedy sa v noci zobudí a kým naspäť zaspí tak to trvá niekedy aj 45 min.