Čo so štvorročnou slečnou, aby sa nenudila cez prázdniny?

laura222
29. okt 2018

Ahojte, chcela by som sa popytat ci mate nejake napady co so skolkarkou pocas volna. Myslim ake aktivity jej vymysliet. Budem mat totiz u seba neter a ta je extremne hyperaktivna, nic ju nebavi dlhsie ako 5 minut a nemam v okoli ani ziadne deti s ktorymi by sa zabavila. Zabavky ako kreslenie a pod ju moc nebavia, ale je to mala herecka furt by sa obliekala prezliekala akurat ze ju budem mat na starosti u babky na byte kde moc zabaviek pre deti nie je. Dakujem za rady!

teada
29. okt 2018

...nech robi to, co robis ty..spolu nieco uvarte, chodte operte, nech ti vo vsetkom pomoze, domace prace, ved je to aj zabavne,aj sa priuci, potom chodte vonku a je to...program robit detom - neviem, nechaj ju, nech ona urobi program tebe🙂...dieta sa nemusi vylucne len a len hrat a s hrackami a zakazdym, ked omrzi, tak rodic utekaj, dieta sa potrebuje hrat a nevie s cim-otrokarstvo🙂... nuz kazda pomoc v domacich pracach sa zide🙂-moj nazor, zapajat deti do vsetkeho , co je potrebne a uzitocne aj v domacnosti..a ked ti ju to prestane bavit, uvidis ako si uz nieco na hranie najde aj sama🙂)

laura222
autor
29. okt 2018

@teada no ona urobi program lenze to je vytahovanie vsetkych moznych somarin z policiek a suflikov, idealne take veci ako rozne rozbitne sosky atd 🙈 a budem s nou v cudzom byte /u babky/ takze tej ked nieco porozbija budem pocuvat najblizsi rok 🤷‍♀️ ano vonku by bolo idealne na hojdacky a pod, len by sa mi zislo plus este 1-2 deti ze by sa spolu zahrali 😂

emmi101
29. okt 2018

Pokiaľ počasie dovolí, tak ju proste vezmi dom. Jeseň je čarovná a isto by sa jej vonku páčilo. Ak sa nebude dať ísť von, tak ju skús zabaviť niečím, čo málo robieva. Daj jej vysávač, ten vie decká celkom zabaviť. Spravte si cesto, nech si niečo povykrajuje alebo sa sním len pohrá

0silvia0
29. okt 2018

@laura222 veď choďte do zoo, na výlet, do cukrárne, do kina, možností je kopec. Sadnite na vlak, bus, deti majú aj z cestovania zážitok.

kvetinka75
29. okt 2018

preboha je to 4 ročné dieťa, ktorému stačí niekde byť a nepotrebuje k tomu kvantum detí. To čo už je že 4 ročná sa nudí a neviem čo s programom? Ako radili baby - ZOO, park, kino, divadlo, zobrať loptu, naháňať sa , schovávať sa, Možností je kvantum

kvetinka75
29. okt 2018

Keby som mala volno, normálne Ti napíšem, prines mi ju, konečne by som mala komu ,,robiť,, program, lebo u nás sú už všetci ,,veľkí,, a každý má už svoj. Čo všetko by sme povymýšľali.

danula.ch
29. okt 2018

Citajte si knižky, robte niečo z plasteliny, stavajte stavebnice ako lego, môžete sa navzájom cesat a potom osponkovat celé hlavy a pofotit sa. Môžete si maľovať na tvár, lakovat si nechty takým detským lakom. Alebo pexeso, dobble, to zvládnu už aj 4 roční. Povedz jej mame, nech jej nabali všetko čo by sa zišlo a nieco si vyberiete.

janickacrazy
29. okt 2018

@laura222 4ročná nie je taká malá, aby rozbíjala sošky len tak z rozkoše, moj 3 ročný už od 2rokov mi podáva rozbitné veci z umývačky, poháre aj veľké taniere a ešte nerozbil ani jeden, ked je taká herečka, tak si zahrajte divadlo, nejakú rozprávku, uvidíš ako sa zabavíte

laura222
autor
29. okt 2018

@danula.ch ano presne to som jej povedala aby jej nabalila vsetko mozne co doma ma 🙂 nakupila som farbicky na tvar tak dufam ze ju to bude bavit dlhsie ako 15 minut 🙈 Zoo ani kino nehrozi - male mesto

henikav
29. okt 2018

Ja mam taku skusenost ze dievcata od 4 rokov radi tvoria, navliekaju koralky, modeluju plastelinu, maluju, vystrihuju, lepia, proste tvoria. Nasa mala pomaluje a polepi vsetko co vidi, aj seba, ona sa akoze namaluje krasne a mna poraza, tolko sa z nej nasmejeme. Okrem toho mozete zacat piect vianocne keksiky, sice sa este dovtedy pojedia ale aspon si to nacvicite a bude z toho uzitok. Pozbierajte gastany, listy a mozete tvorit...Ja som kupila dcerke drevene pismenka, zajtra ich budeme malovat, dnes triedime hracky, v stredu ideme niekam von...