Čo robiť so šedivým vlasom u 3 ročného syna?

33ta1na
20. jan 2012

ahojte som tu nova mam na vas jednu otazocku ma niekto skusenosti ja mam skoro 3 rocneho syna ale nasla som mu jeden sivy vlas velmi ma to mrziiiiiiiiiiiiiii prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim poradte mi co sa stalo alebo preco je niejaky problemmmmmm co mam robit dakujem uz vopred za vase odpovede pa majte sa krasne a pekny vecer.

len.petra
20. jan 2012

je možné, že mu chýba vitamín B

stardust
21. jan 2012

Rychlo utekaj na pohotovost!!!

aero
21. jan 2012

takýto problém , by chcelo mať skoro celé Slovensko 😉
myslím , že to nieje nič akútne .....
pri najbližšej návšteve detskej lekárky sa opýtaj

lucka1987
22. jan 2012

mam kamosa co ma na hlave v ofine dobry kus vlasov sedivych.. od malicka.. dllho som si myslela ze si dava taky super melir a vyzera to " cool " 😀 ale on to ma ozaj od maleho chlapceka 😀 😀 a nic mu nie je. teda je zdravy.. aspon myslim 😀

didiana333
22. jan 2012

Moj najstarší syn šedivie od 5 rokov 😀 je to dané asi genetikou,neriešim.....

romea
23. jan 2012

keby som sa nefarbila,tak moje vlasy vyzerajú šedivé, nie v pravom zmysle slova úplne šedivý vlas ale na niektorých miestach sú sivasté. Podľa mami to mám od malička a pravdepodobne to bude nejaká porucha pigmentu alebo čo, nikdy som sa o to nezaujímala, pretože ako pubertiačka som sa začala farbiť 🙂 aj kamoš to mal, ale on mal šedivé vlasy až od korienka, nie na celej hlave, ale len časti veľkosti ako väčšia minca a pamätám si že to malo niečo do seba 🙂 bolo to sexi a babám sa to páčilo .Neboj sa, nieje to nič vážne ale ak máš potrebu tak to prekonzultuj s pediatričkou alebo kožnou, prípadne iným lekárom 🙂

simisi
23. jan 2012

kraaaasna profilova fotka...bavime sa bavime 😉

zuzanockamt
23. jan 2012

diagnoza jasna - registracia nedavno, nevyplneny profil, podivna fotka a jeden prispevok a otazka dost od veci a styl pisania podobne 😕 🤐

sisaha
23. jan 2012

😀 akoze na cudne otazky som si tu zvykla, ale pridat si este k tomu aj fotku a tym podciarknut dolezitost celej otazky, to tu este tusim nebolo 😀 😀