Ahojte maminky 😊Prosim poradte už som zúfalá🤦♀️😢
Dnes mame 6 mesiacov a už 4 tyzden katastrofa.Cez den nespinkame max 3 krat 20 minut...podotykam aj to naprsniku.,v noci nespinkame tiež 2 hodiny uspavam a nakoniec zaspi na max 2 hodiny .A potom 20 min spanky 🤦♀️😴okolo 00.00 zaspi do takej 3.00-4.00 potom zas 15 minut.😴 som s toho unavená.Popritom mam ešte 6 ročnú slečnu aj ta ma potrebuje 😴🙏
Mame už jeden zubok.Ale ja už naozaj neviem ci to trapi dalsi zubok alebo.je problem inde.Pripadne ci mu staci mliečko materske ci by som uz mala zacat na noc davat Nutrilon ..Ja už neviem 😴😴😴🙏🙏🙏🙏
@kolieskova232 Ešte len skúšame zeleninku na obed par lyžičiek.
Inak len dojčim.
@anna2808 tak vyskusaj nejaku tu kasicku vecer, segra kupuje v dmke a jej malej velmi chuti. kazdy vecer okolo piatej jej ju dava a potom ked ju okupka, tak jej da mliecko a pri nom mala aj zaspinka.
@kolieskova232 Dakujem 🤗
@anna2808 nie je zaco, dufam, ze vam to pomoze a ze spanok bude aspon o nieco lepsi 🙂
@anna2808 tak ja som podoby príspevok dávala keď mal môj malý zhruba to co tvoj, možno aj menej. Spal zásadne vonku v iducim kociku (po teréne, nech riadne skáče) a aj to zväčša pol hodina snazenia a potom 40 minútový superlahky spanok, kde si ani kychnut nemôžeš. Zobudený na minútu presne. Stále nevyspatý, stále unavený a ja som mesiace nerobila nič iné cez deň iba behala po vonku s kočíkom v každom počasí nech mi drobec aspoň chvíľu spi. Večerné uspavanie bolo pri dojceni (cez deň nehrozilo, žeby tak zaspal) a aj to boli hodiny! Joooj koľko krát som plakala od vyčerpania a bolesti chrbta a nechapala co robím zle a prečo proste nezaspi! :D Vysledok=netuším! Maly ma rok a keďže už nepotrebuje toľko spinkat tak sa s ním nemusím naháňať 3 krat denne po vonku. Stačí raz poobede. A raz mi zaspi pri kojeni doobeda. Nezmenila som nič. Ako rástol, tak sa to menilo. Stále sa v noci budi aj 4 krát ale myslím, že viacmenej iba na také upokojenie na prsku. Kaša -nekaša na večeru aj tak je stále hore. Všetci mi hovorili ako mi bude chýbať keď bol také malé bábätko. Prd! Bolo to hrozne, kto to nezažil, nevie. Teraz všade beha, ale je to 100 krát lepšie ako hento. Tak ja môžem len palce držať! Dúfam, že to má tvoj malý iba také obdobie a čoskoro to prejde :D
@l222 Dakujem za odpoved.Tak asi sim nato uz aj ja ze plačem , odpadavam od unavy 😴.Snazim sa byt pokojna.
A ano dufam ze to je take obdobie len a prejdeto 🙏🙏🙏.
A presne kto nezažil ten nevie.
Dá mi zabrat.Dcerka ma teraz 6 ale ked bola malinka bola oki.Ziaden problem prespavala mi noci.💗A tento moj čertik nechce 🤦♀️😌
Snad bude už dobre.Aspon ma upokojilo trosku ze nie som natom tak sama.Velakrat sa pytam samej seba co robim zle, asi som zlyhala.🤦♀️🤷♀️
@anna2808 držím palčeky. Je to náročné a je dobre ak môže niekto pomôcť. Mne domácnosť stojí už rok :D Pred pôrodom som nezniesla absolútne žiaden neporiadok. Vsetko ako z katalógu. A teraz? Hahaha. Ak chcem upratat, tak niekto musí byť s malym vonku a keďže doma takmer nespi(cez deň hlavne vonku), tak aj varím okolo desiatej v noci. A to uz nad tým hrncom aj spím rovno 😁😁😁😁
@anna2808 a uz davas aj prikrmy? vyskusaj na vecer nejaku kasicku. mozno mu uz materske mlieko nestaci a potrebuje viac toho.