Čo robiť s odstávajúcimi uškami u 8-mesačnej?

drsmolinka
28. nov 2019

Ahojte, mozno 2 mesiace po narodeni dcery som si vsimla ze jej odstavaju uska. Vsetci vraveli ze prehanam ze ona je krasna. No teraz je to este viac viditelnejsie. Nie je to uplne hroza ale uska odstavaju. Da sa s tym nieco robit ? Nemyslim operaciu ale nejako to fixovat ci to pomaha resp nejake rady dakujem 🙂

korunka1
28. nov 2019

Nepomôže. Našej tak odstávalo od narodenia jedno. Normálne som jej ho lepila k hlave, či sa to poddá 😂 Muž sa smial, že nejaký "cvoček" jej tam dáme. Nakoniec v 14 skončila na plastike.

zarao
28. nov 2019

U nás tiež nič nepomohlo, odstávali mu obidve od narodenia. Ú nás sa muž smial, že mu budeme dávať slúchadlá ako vo Vesnicko ma strediskova😂. V 5 rokoch sme mu to dali zoperovat a výsledok je úžasný.

nyni
28. nov 2019

Neda sa to inak ako operacne, ale nezufaj nieje to velky zakrok...ja sama som to podstupila ale az v 17 rokoch a velmi lutujem ze som to nepostupila ked som bola malicka...usetrila by som si vela trapenia....keby mojmu syncekovi odstavali usi bola som pevne rozhodnuta ze hned ako sa bude dat pojde na operaciu

petamada
28. nov 2019

aj ja som chcela dat malej operovat v 6rokoch, ale nechce ani za svet, uz ma 9, nechavam to na jej rozhodnutie..psychologicka tvrdi, ze ju nemame nutit (nakolko ma uz dost operacii za sebou, vie co to obnasa, tak do toho nechce ist).

ivca88
28. nov 2019

Nič nepomôže. Len jej ich prosím nelep lepiacou páskou ako som to raz videla.
Chudák decko

Normálne pojde na plastiku. Má to zadarmo do určitého veku

maggy555
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
evinea
28. nov 2019

@drsmolinka nepomaha nic, musite to len vydrzat, uska sa daju potom plasticky upravit, aj mojej znamej dcera bola 🙂

drsmolinka
autor
28. nov 2019

A co poviete na tie uska ? U vas to bolo tak isto alebo horsie ?

babababka
28. nov 2019

Lebka,lebečné kosti sa ešte vyvýjajú,by som počkala.

lucyluv
28. nov 2019

Trosku odstavaju, ale ked dorastu vlasy, ani si nespomeniete, ze jej dake usi odstavali. Aj moja mala take trosku odstavajucejsie a od kedy ma vlasy, ani by mi nenapadlo ze jej odstavaju 🙂

amienne
28. nov 2019

Mojej 2 rocnej odstavaju obe, jedno vyraznejsie. Neplanujem jej to dat operovat. Ked bude starsia, sama sa rozhodne. Miesto toho jej vravim aka je pekna ( a je) a sikovna. Nemyslim, ze zivot stoji na odstavajucich usiach, ci krivom nose. Ale samozrejme, nech si kazdy robi co uzna za vhodne. Ja chcem popracovat na jej zdravom sebavedomi. Osobne sa ma velmi dotklo, ked som bola s malou v obchode a prisla ku mne pani, ze jej odstavju uska a mala by som hej ich prilepit o hlavu leukoplastom. Ta netaktnost ma totalne sokovala, ze som sa nezmohla na slovo. Povrchnost a neslusnost ludi ma neprestane sokovat

evkamotka
28. nov 2019

@drsmolinka mojmu 2r synovi odstavaju ooooooovela ovela voiac.ale je to chlapec. Pmus manzel ma take iste :D takze to riesit nebudeme.

mirka807
28. nov 2019

Neviem či pomôže, staršej som to riešila operáciou stým že do veku 10 rokov ti to hradí zdravotná , a mladšej som dávala na spanie ľahkú čiapku aby si nezalihovala uška 😉 ale zase ešte je maličká takže všimnite si či si ich pri spánku nezalihuje