Čo robiť pri neutíšiteľnom plači, hneve u novorodenca ?

16. jan 2020

Ako (hlavne v noci) riešite, keď novorodenec začne plakať a nič ho nedokáže utíšiť? Resp. čím ho nakoniec utíšite? Skúšam prebaliť, ponúknuť prsník, nosiť sa v rôznych polohách, spievam, rozprávam mu, cvičím nôžkami (na uvoľnenie čriev), ale nič nepomôže a po 5 sekundách každej činnosti opäť plače. Čo teda ešte robíte a aj to zaberie, ak to teda nie je hlad?

marhel
16. jan 2020

Moja mala zvykla mat velmi casto take stavy a pomohlo jedine skakat s nou na fitlopte, iba na nej sa mi ukludnila. Nic ine ju nevedelo ukludnit tak rychlo.

wena
16. jan 2020

Je to úplne normálne u takého bábätka, u nás pomohol nosič a skákanie na fitlopte, kým sme nosič nemali tak hojdanie na rukách v perinke. O pár týždňov to prejde, tie večerné a nočné plače sú naozaj normálne aj keď je to vyčerpávajúce.

budemematbejby
16. jan 2020

Nam pomaha biely sum

heidy222
16. jan 2020

U Nas tiez biely sum: digestor

ydnew
16. jan 2020

Ulitka, digestor/vysavac a fit lopta

autor
16. jan 2020

Ďakujem. Skúsim. Ešte niekto nejaké tipy, ktoré mu fungujú na novorodenca?

natinka36
17. jan 2020

Ahooj, ja vzdy ruky, sum, zavinutie, nosic a proste nadrndavam dookola.

kvetinka1982
17. jan 2020

Ja keby tebou nedávam na nič na žiadne fit lopty žiadne svetla asi má len take obdobie to prejde viem že sa to nedá niekedy vydržať tiež mám 8 m syna ale tak učiť ju husat na fitlopte ?
Mám kamosku ktorá má 1,7m syna a uspáva ho na fitlopte lebo tak si zvykol 😕

taga
17. jan 2020

Poriadne odgrgnut 😉

hruska91
21. nov 2020

Ahoj aj u nas je to tak...neviem ju utisit...a kope aj s nohami ako o zivot ked place?