baby plrosím oradu malá to nikdy nerobila dokonca nebola ani nervozna a teraz uz tyzden je vselijaka ale dnes iba plače a plače tíško je iba par minút kym spinká už som úplne úfalá..... ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
Aj ja si myslím, že to budú zúbky. Sarah má tiež dni, že len celé premrnčí. A zatiaľ to bolo vždy zo zubov.
Ono záleží aj aký je to plač... či naliehavý, bolestivý, ospalý, alebo či je hladná....
Lebo Emi má niekoľkodruhov plaču a keď bola menšia a nevedela vôbec komunikovať, mala ich ohromne veľa a časom sme sa naučili ich rozoznať a teda uspokojiť nepohodu malej 🙂
Takže to chce len trpezlivosť a pevné nervy 🙂 držím palce 😉
Nebola nahodou pred nedavnom ockovana? Dost casto sa to stava po ockovani.... ☹
ja nie som odbornik, ale povacsine ak bola moja mala zla, tak to boli zuby.
do manduci alebo do satky a nosit, nosit, nosit 🙂
vecer jej daj panadol a rano chod k dr. a popros nech jej mimo ineho pozrie aj usi
tiez by som dala pandol, je to aj na upokojenie a od bolesti, a zajtra k lekarovi.
No určite je niekde problém, ja by som isto šla k lekárovi...
to budu zubky, skus potierat dasno Calgelom, aj mne toto maly robil a odkedy je zub vonku, tak je klud
vsetko tu su len dohady, môzu to byt uska, zubky,ockovanie, hocico..ale len ty poznas svoje dieta a vies ci je to iny plac ako inokedy..a ak place v kuse a nic nezabera, tak by som urcite vyhladala lekara a uistila sa , ze je ok..a ak je a su to *len* zubky, tak su geliky a ine.., môzes skusit nosit v nosici...a ine..ale zariadila by som sa a skusala az po porade lekarom..
aj ja si myslim ze su to zubky aj u nas maly total flegmos a zrazu prudka zmena nalady placlivost, nervozita zle spanie aj papanie a o tyzden vysiel zub a hned potom nase usmiate pokojne zlaticko 😀
ahoj a nebudu to zubky aj nas maly je taky viac uplakany ale vsimnlasom si ze ma dasienka uz take bolave tak som mi dnes kupila homeo gulicky skus