Čo používate, aby bol čajík v zime vo fľaške teplý?

pimpulienka
20. sep 2011

Mám totiž jeden termoobal, ktory teda nebol najlacnejši, ale tam keď dam čajik či vodičku do nečasu ako je napr.teraz a sme čo i len chviľu vonku už je to dobre studene a teda nevhodne pre 15 mesačnu dcerku na pitie.. Čo použivate vy?

bea1971
20. sep 2011

veru aj ja som vlani kupila udajne kvalitny termoobal na flasky,ale kde,aj tak za kratku chvilu cajik vzdy chladol,tiez ma to hnevalo,taktiez nebol lacny a to som ten obal mala este vlozeny v taske na kociku 😒

stanislavao
20. sep 2011

najlepsia je klasicka termoska. tie termoobaly su naozaj na nic. teraz uz su termosky take nerezove aj 300ml, cize mensie a v pohode vam to vojde do prirucnej tasky ku kocaru.

veverina
20. sep 2011

ja termosku,nic ine ma nenapada,potom prelejem cerstvy teplucky...

jay_jay
20. sep 2011

aj ja mam osvedcenu termosku avent - teda ten termohrncek. caj je teply este aj ked sa domov vratime 🙂 mam od nich aj termoobal, ale ten je na nic.

zuzikkaa
20. sep 2011

no v tych termo obaloch to vydrzi asi 3 hodky ale musis to tam dat uuuplne horuce,,nie ze ohrejes trochu caj a das tam,,to ti hned ochladne.ja som robila tak ze som vzdy aspon do malej flasky dala varenu vodu a dala spolu s cajom do termoobalu a teplota tej vody udrziavala caj v teple.ale to mam taky ten mäkky obal nie z polystyrenu 😉

angua27
22. sep 2011

jednoznačne termoska.

adelaida33
22. sep 2011

aj ja plánujem nosiť v termoske, mám takú 3dc nerezovú. v termoske je asi najistejšie, že teplota nápoja vydrží dlho.

mamutka
22. sep 2011

dobry je spominany Avent termohrncek, ale nie kazde dieta je ochotne pit z toho tvrdeho cucacika. nas maly to dlho bojkotoval. takze ak si chces byt ista, ze nevyhodis peniaze zbytocne, tak radim termosku a odlievat si do flasky z ktorej rada pije

katka888
22. sep 2011

termoska a nasa pije z vrchnaciku z termosky, ak by nepila z poharika, aj tak by som mala v termoske a prelievala do dojcenskej flase

kukucg
22. sep 2011

Ja mam Thermabag od Aventu a pouzivala som ho a bola som spokojna, aj ked sme boli dlho vonku a v riadn ej zime, mozno nebol nakoniec uplne teply, ale pre mna bolo podstatne aby nebol ladovy 😉 co by bol inak v takej kose okamzite 😅

tanitta
22. sep 2011

my sme pouzivali termosku od Baby Nova je to 2,5dcl termoska kde sa da priamo nasrobovat cumel a dietatko pije priamo z termosky beztoho aby sa nieco prelievalo;).... cajik vydrzi teply dobre dlho .... ked som skusala ako dlho tak teplota a drzala dobrych 5hodin ... termosku sme kupovali v lekarni kde tuto znacku predavaju ....treba ich obehnut asi viac a zistit...