Mam 5 mesacnu dcerku od narodenia pouzivame Lidl plienky a vsetko ok. Pred cca 10 dnami ako zacali horucavy sa jej zacala robit zaparenina na pisuli a postupne aj na ritke. Skusala som Sudocrem, Babylove, LR Aloe baby a nic nepomaha :( prosim vas co pomohlo vasmu babatku ? Dakujem
@drsmolinka Nám vždy pomôže Imazol krém, ale my to teda máme len sem tam na riťke, a vždy maličké že to za deň, dva zmizne..
imazol krempasta
Jekorisova mast
Ja mam tiez velmi dobru skusenost s Imazolom krempastou
@drsmolinka mne poradili v lekarni imazol krém pasta a kombinovat s bepanthenom, mala to už mala hrozne ale po pár dňoch to zmizlo! Nechala som ju holú,az to má na vzduchu
boze to musi boliet, jednoznacne bez plienky na podlozke co najviac a hruba vrstva imazolu, pozor nie imazol plus!
Určite treba navštíviť kožnú lekárku. Mojim pomohla jedine predpísaná namiesana masť a sol jarisch voda. Neskúšala by som len tak sama od seba čosi, keď je to už v takomto stave...
Urcite Imazol a podla moznosti prejst na latkove plienky a nepouzivat vlhcene utierky. Dcerke tak pomohlo. Ale toto vyzera uz veeelmi zle, urcite by som s tym sla lekarke...
Jednoznačne by som jej davala na to repík. A voľne čo najviac.
@drsmolinka imazol určite, ja som dávala na noc a cez deň bepanthen. Večer sme kupali v harmanček. Moja zlata, nech to rýchlo prejde. My tiež používame lidl plienky, ale ja to imazolom riešim už keď vidím, že sa malému začína niečo tvoriť, aby to nemal takéto zle ☹️
Nam kedysi davno pomohla masticka cicaderma
Imazol krem, aj nam velmi pomohol a castejsie nechavat bez plienky
Imazol krempasta, mozno kupit v lekarni ak to neprejde treba k lekarke...
Tak ako Ti pisu, Imazol natierat, umyvat v repiku aspon 3x denne a co najviac nechavat bez plienky, aby pokozka mohla dychat a zaparene miesto sa cim skor zregenerovalo.
@drsmolinka urcite kozna ma to dost zle a do vtedy repik ( macat v odvare z repika)a nech je bez plienky co najviac
@drsmolinka imazol krempasta
vzdy ked bolo moc zle, dala som puder a preslo to..
Kupila som Imazol idem vyskusat, diky za radu dufam pomoze
@drsmolinka Nám imazol už nepomohol. Skúsila som Pytizol (náhrada pytiolu). Za dva dni bol pokoj 😊
My sme zas taketo vacsie zapareniny osetrili po dobrom no jemne vykonanom umyti a riadnom osuseni tak, ze sme to natreli kalciovou mastou a na to este bepanthen a ak nechate plienku, velmi treba sledovat dalsie pokakanie a ihned umyt a znovu natret. Ak sa da nechajte to vetrat bez plienky
Pityol
@drsmolinka bephanten, ale toto je už má miešanú masť od lekárky, má aj do mäsa vystipane? Repík vylúhovať a gázou mu poomývať, a iba čistou vodou žiadne obrúsky nič. Moja takto skončila tiež po istých nemenovaných plienkach, že alergia, chúďatko malinké.
Taktiež Imazol krempasta - ráno a večer. Po každom prebalení vyfénovať dosucha a pomedzi Imazol som dávala Bepanthen Care masť.
IMAZOL krempasta. Umyť s repikom. Dobre kožu osusit. Natrieť 2x denne. Keď natries, aspoň 10 min nechaj bez plienky volne na vzduchu.
@drsmolinka imazol a zmenit plienky alebo obrusky... moj maly ma toto z pampersiek... pouzivame plienky babylove z DM... ale obrusky len pampers... z inych ma ekzem... a este nam to sposobuju urcite potraviny ale stale nevieme ake 🙂
Ahoj, mojej malej pomohol Neo Phytiol. Oporučila mi ho sestrička keď sme prišli z pôrodnici...