Čo obúvate deťom do škôlky?

23. nov 2022

Mamičky, co obuvate detom do skolky? U nas je 5 stupnov. Davate detom uz zimne cizmy?

marianarem
23. nov 2022

Davam uz zimne, aj ja uz nosim zimne.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simik22
23. nov 2022

Samozrejme, že zimné.

nwnw
23. nov 2022

Zimne topanky. Cizmy davam iba ked prsi a je sneh. U nas je vzdy mokry az blato.

radkaradix
23. nov 2022

davam take vyssie nepremokave tenisky. potom mam uz pre neho len zateplene snehule a to mi pride este prehnane, kedze vonku byvaju tak polhodinku a len sa prejdu.. u nas este nie je sneh ani mokro..

rysavcek
23. nov 2022

Moja zimné ešte nenosí ešte len pred týždňom cca sme prešli z tenisiek na prechodné čižmičky. Ale ona je celkovo horkokrvna a je jej teplo takže nosí krátke Tričko mikinku a softselovu bundu a legíny (ma 4,5 roka)

anicka176
23. nov 2022

Zateplené prechodné kotníkové topánky, aj zateplené gumáky keď je vonku mokro mi prídu fajn 😊 hlavne aby sa noha nepotila

bluka2
23. nov 2022

My zatiaľ tenisky. Zateplené topánky vlastne nenosím ani ja nikdy...

thoughtfulweirdo
23. nov 2022

Vyššie prechodné topánky 🙂

titla
23. nov 2022

Zateplene clenkove topanky.

tani777
23. nov 2022

Kozene topanky..neznasa teplo,takze zatial takto,aj oblecena je menej,ale mame dohodu,ze ked jej bude zima tak povie,a oblecie nieco ine..mladsej uz davam zateplene topanky,ale ona mi vravela,ze jej je "mimaaa" (ma 2)

romikk22
23. nov 2022

Ja dávam už zimné, ja tak isto nosím zimné

amy2807
23. nov 2022

Jasné že zimné veď aj ja si dávam zimné topánky tak samozrejme nebudem dieťaťu obúvať botasky.

slavomira236
23. nov 2022

Nedávam zimné ešte minulý týždeň nosila botasky nízke kozene a tenké legíny tento týždeň nosí gumáky zateplené alebo topánky prechodné..ja nosím ešte botasky látkové tenké ponožky necítim aby mi bola zima od nôh

alexka89
23. nov 2022

Moji obidvaja už nosia zimné....ja ešte vyššie prechodné a manzel botasky