Čo obliekať do športového kočíka 6m+?

lylyjana
25. feb 2021

Ahojte. Maly bude mat zaciatkom marca 6m a uz by pomaly presiel z vanicky do sportoveho kocika. Chcem.sa peto spytat, ze do kedy (akeho pocasia) zvyknete vyuzivat aj fusak na sportovom? A co obliekat malemu? Napr. Bude April, 15stupnov - staci len bunda, nohavice a deka? Treba mu aj puncochy a nejake topanky na nohy?
Fusak mae cybex. Je to nase.prve dieta a nemam velmi koho sa opytat v okoli takze dakujem za kazdu radu 🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maria123a
25. feb 2021

Ahoj, co som vždy všade počula a čím som sa ja ako mama vždy riadila, na obliekať dieťatko ako cibuľu a vždy dat o jednu vrstvu viacej než si ty sama oblecena 🙂(do 1.roka dieťaťa určite) a pančušky určite, dnes bolo teplejšie ja samozrejme iba jedny rifle ale synovi 3.rocnemu som pod rifle dala aj tenšie pančušky..

evaachesa
25. feb 2021

Mne len napadlo že ak ešte nesedí, tak do športiaku ho neposádzaj.

c_est_la_vie
26. feb 2021

@evaachesa ved ho nemusí posadiť. Ja mám veľké dieťa a do vaničky sa nezmestí, len sklopime športiak do takmer- ľahu.
Ja planujem na jar ( marec, april, +-15-22 stupnov) body, prechodnú bundu, pancuchy, rifle, capacky, ciapku. Keď bude okolo 15 tak ešte ponožky a mikinu navyše.

amelie2017
26. feb 2021

Baby, to ozaj davate pri 15 stupnoch pancuchy? Moje dieta je potom asi na studenom odchove.

lylyjana
autor
26. feb 2021

no presne preto sa neviem rozhodnut. Lebo na jednej strane mi to pride, ze uz napr 15stupnov je celkom teplo, no na druhej strane ked to dieta len sedi nehybne v kociku a tak mu bude chladnejsie 🙄

enoula
26. feb 2021

Na prechodne obdobie mame tenky fusak, ked je teplo, dieta len sedi na nom, ked chladnejsie, zapnem ho. Ale nad 15 stupňov uz fusak moc nepouzivam. A pančuchy vobec nenosi, neznasam to navliekat

https://www.emitex-shop.sk/vsetko-ku-kociku/fus...

evaachesa
26. feb 2021

@c_est_la_vie presne tak som to myslela, že dať ho ležať ak by ešte nesedel 😊