Čo obliecť do zavinovačky Emitex do vajíčka?

20. nov 2021

Ahojte baby.. Som prvomatka... Kúpila som si na zimu emitex zavinovačku.... Keď dám babu body tričko pančuchy legíny... Môžem ešte do tenkého teplakoveho overalu a do zavinovačky? Ci len bez overalu do zavinovačky..... A ešte keď mám prechodný fusak emitex... Tak ako mam obliecť
Vyjadrite sa prosím k obom veciam, fakt neviem.. Bývam na Orave tam je dosť zima.... Ďakujem 🙂

zuzka1_zuzka1
20. nov 2021

Ja som v zime zvykla dať overal a fusak, akurát že dcérka mala trištvrte roka a spávala v športovom kočíku... V prípade hlbokého by som možno nejaký teplakovy overal... A ak dáš teda zavinovačku, tak môžno len nejakú mikinku na rúčky 🙂 keď sa dcérka narodila, bol marec, tak mala klasickú zavinovačku a deku hrubú, na body svetrík 🙂

dadulamamula
20. nov 2021

Ja som dala s overalom

tani777
20. nov 2021

Do kocika,ci do vajicka?lebo do vajicka nema byt hruba vrstva,inak je dieta zle priputane,a okrem toho ten fusak uuuuplne staci,ja som uz nepouzivala ani ten..do kocika neporadim,ja mam nosene deti 🙈 a ak aj boli v kociku,mala som hruby fusak,cize len body+pancuchy+tenky svetrik,aj tak boli spotene

autor
20. nov 2021

Baby myslela som do vajíčka 🙂🙂🙂🙂🙂

tani777
20. nov 2021

Do vajicka staci uplne ten fusak,aj tak v aute zatopis a potom sa bude potit len..ja nedavam ani fusak,vajicko mam doma,cize je teple,na tu chvilku prehodim deku..aj tak byva spotena niekedy 🤷‍♀️ Takze len body+pancuchy

zuzka1_zuzka1
20. nov 2021

Do vajíčka stačí len fusak a keď bude teplo, rozopneš, aj ja som ho mala, ružový s fest sme využili 🙂

panda21
21. nov 2021

Do vajíčka určite iba fusak. Po prvé by sa moc spotil od zadu a po druhé, sa pripútava v tesne obobnutych veciach, kvôli bezpečnosti.

autor
21. nov 2021

@zuzka1_zuzka1 a môže byť aj ta zavinovačka? S tými nožičkami 🙂

zuzka1_zuzka1
21. nov 2021

Teoreticky môže, no musíš myslieť na to, že ak bude babu v aute teplo, von bude zima... Takže môžeš riešiť napríklad na zavinovačku deku a nič viac, keď sa auto zohreje, deku preč... 🙂