Dobrý deň.Chcel by som sa opýtať, čo obliekate deťom (2roky)teraz na von.ked nieje sneh.? dík
my mame aktualne -1 v BA - takze pancuchy, body, mikina, zimny overal, ked bolo teplejsie, tak mal len nezatepleny softshell overal
@galganka slušne som sa spýtal.
@petamich ďakujem
Body pančušky, možno ale to podľa toho aká je zima legínky a overal - neviem aký máte. Samozrejme ešte mikinku alebo svetrík. Približne tak ako seba - pocitovo
Teplaky, tricko, bundu, zimny overal, sal, ciapku. Je tu 1°C
Slušne som ti odpovedala. Ak dokažeš obliecť seba, tak rovnako oblečieš aj dieťa. Nevieme kde bývaš, koľko máte stupňov, kam sa chystáte, na ako dlho, či u vás náhodou neprší, či idete pešo, či kočíkom... takže ak ti ja napíšem, ze takmer trojročnej dám dnes tielko, rolák, pančuchy, a softšel gate, plus do auta huňatý sveter, lebo viem, že iba zaparkujeme v obchodnom centre a ani ja si bundu nedám, asi ti to prd pomôže a nepôjdeme predsa rovnako na dvojhodinovú pešiu prechádzku pod Tatrami.
2 vrstvy na nohy, 3 vrstvy na ruky. ciapku a nech nema holy krk. topanky zimne zateplene
Body,pancuchy,zateplene teplaky,mikina,bunda,ciapka,sal/nakrcnik…ked je chladnejsie,tak vymenim teplaky za leginy a davam overal
Zatiaľ obliekam tak ako,, keby bol sneh". U nás je okolo 0 stupňov, ale fúka vietor, takže je pocitovo mrazivo.
Pančušky tielko tričko mikina je základ a potom podľa stupňov. Ak je dosť zima tak zimný overal a ak je celkom fajn tak tepláky a zimná bunda.
Body, teplaky, tričko, na to zateplené softshell nohavice, zimnú bundu.
tenke leginy, kratke tricko na tom tenka mikina, softshelovy overal a tenisky
ked je -5/0 tak davam merino body, merino pancuchy, a zatepleny zimny overal a kuklu na hlavu
Menšiemu 3r dávam na tepláčiky také nohavice do snehu, má tendenciu padať, a nech perem či čistím iba to. 😆
Navrch tričko, mikinu, vetrovku, zateplený nákrčník a čiapku. Rukavice iba keď mrzne. Niekedy si dáme všetci traja slnečné okuliare. 👋
Take male dieta by malo mat na nohach esre 2 vrstvy, ale pancuchy stacia tenke, nie hrube. Na to teplaky alebo softshelove gate. Na vrch - ak ma hrubu vetrovku, tak by som mikinu nedavala.ak je tenka vetrovka, tak aj tenucku mikinu.
Pancuchy, teplaky, zimnetopanky a zimnu bundu vonku je 5 stupnov. Sme vonku max. 2h vkuse.
Tielko, sveter, nohavice, bunda ... Keď silno fúka, tenká čiapka..
No tazko sa radi, ak clovek nevie z ktoreho kuta si, ake dieta a na aku cinnost.
Kazdopadne za poslednych 10 dni bola vonku v 3 vrstvach + zimny overal, ale aj v 1 vrstve v tenkom softshellovom oberale s vetrovkovou vestou. Vzdy pozriem kolko je vonku stupnov, a ci fuka, lebo tu pri KE ked fuka tak moze byt aj 10 stupnov a premrznes. A tiez zalezi, ci sa len flakame na 20 minut okolo domu, ci sedi v kociku, ci sa vozi v auticku alebo ideme na hodinu na ihrisko. A do mesta je to zas uplne nieco ine 🤷♀️😂
Seba vieš obliecť? Skús ísť na to rovnako pri dieťati. 💪