Čo obliecť 2-ročnému dieťaťu?

28. feb 2023

Dobrý deň.Chcel by som sa opýtať, čo obliekate deťom (2roky)teraz na von.ked nieje sneh.? dík

galganka
28. feb 2023

Seba vieš obliecť? Skús ísť na to rovnako pri dieťati. 💪

petamich
28. feb 2023

my mame aktualne -1 v BA - takze pancuchy, body, mikina, zimny overal, ked bolo teplejsie, tak mal len nezatepleny softshell overal

autor
28. feb 2023

@galganka slušne som sa spýtal.

autor
28. feb 2023

@petamich ďakujem

eva_eva
28. feb 2023

Body pančušky, možno ale to podľa toho aká je zima legínky a overal - neviem aký máte. Samozrejme ešte mikinku alebo svetrík. Približne tak ako seba - pocitovo

beata_k
28. feb 2023

Teplaky, tricko, bundu, zimny overal, sal, ciapku. Je tu 1°C

galganka
28. feb 2023

Slušne som ti odpovedala. Ak dokažeš obliecť seba, tak rovnako oblečieš aj dieťa. Nevieme kde bývaš, koľko máte stupňov, kam sa chystáte, na ako dlho, či u vás náhodou neprší, či idete pešo, či kočíkom... takže ak ti ja napíšem, ze takmer trojročnej dám dnes tielko, rolák, pančuchy, a softšel gate, plus do auta huňatý sveter, lebo viem, že iba zaparkujeme v obchodnom centre a ani ja si bundu nedám, asi ti to prd pomôže a nepôjdeme predsa rovnako na dvojhodinovú pešiu prechádzku pod Tatrami.

lyci
28. feb 2023

2 vrstvy na nohy, 3 vrstvy na ruky. ciapku a nech nema holy krk. topanky zimne zateplene

lenka2232
28. feb 2023

Body,pancuchy,zateplene teplaky,mikina,bunda,ciapka,sal/nakrcnik…ked je chladnejsie,tak vymenim teplaky za leginy a davam overal

elis248
28. feb 2023

Zatiaľ obliekam tak ako,, keby bol sneh". U nás je okolo 0 stupňov, ale fúka vietor, takže je pocitovo mrazivo.

bajka16
28. feb 2023

Pančušky tielko tričko mikina je základ a potom podľa stupňov. Ak je dosť zima tak zimný overal a ak je celkom fajn tak tepláky a zimná bunda.

janka_266
28. feb 2023

Body, teplaky, tričko, na to zateplené softshell nohavice, zimnú bundu.

bbebe
28. feb 2023

tenke leginy, kratke tricko na tom tenka mikina, softshelovy overal a tenisky

rk123
28. feb 2023

ked je -5/0 tak davam merino body, merino pancuchy, a zatepleny zimny overal a kuklu na hlavu

mam1na
28. feb 2023

Menšiemu 3r dávam na tepláčiky také nohavice do snehu, má tendenciu padať, a nech perem či čistím iba to. 😆
Navrch tričko, mikinu, vetrovku, zateplený nákrčník a čiapku. Rukavice iba keď mrzne. Niekedy si dáme všetci traja slnečné okuliare. 👋

zorkahorka
28. feb 2023

Take male dieta by malo mat na nohach esre 2 vrstvy, ale pancuchy stacia tenke, nie hrube. Na to teplaky alebo softshelove gate. Na vrch - ak ma hrubu vetrovku, tak by som mikinu nedavala.ak je tenka vetrovka, tak aj tenucku mikinu.

nwnw
1. mar 2023

Pancuchy, teplaky, zimnetopanky a zimnu bundu vonku je 5 stupnov. Sme vonku max. 2h vkuse.

jesenzima
1. mar 2023

Tielko, sveter, nohavice, bunda ... Keď silno fúka, tenká čiapka..

banalu
1. mar 2023

No tazko sa radi, ak clovek nevie z ktoreho kuta si, ake dieta a na aku cinnost.
Kazdopadne za poslednych 10 dni bola vonku v 3 vrstvach + zimny overal, ale aj v 1 vrstve v tenkom softshellovom oberale s vetrovkovou vestou. Vzdy pozriem kolko je vonku stupnov, a ci fuka, lebo tu pri KE ked fuka tak moze byt aj 10 stupnov a premrznes. A tiez zalezi, ci sa len flakame na 20 minut okolo domu, ci sedi v kociku, ci sa vozi v auticku alebo ideme na hodinu na ihrisko. A do mesta je to zas uplne nieco ine 🤷‍♀️😂