Ahojte, malého ideme pokrstiť až teraz keď ma 2,5 roka. Máte nejaké tipy čo mu obliecť ? Sú vhodné napr rifle, košeľa?
@paulinka17 Krst ma len raz za život.
Patrilo by sa i tak slávnostnejšie obliecť 👌😊
Tiež sa mi nezdali tie rifle ale to bol len príklad :D ďakujem Vám za rady 🙂
A ešte ma napadlo, topánky treba tiež slušnejšie? Žiadne také nemáme, teraz som mu kúpila na jeseň kotnikove sivé tenisky takze asi skôr kúpiť niečo nové však?
@paulinka17 kľudne mu daj tie tenisky, ja by som kvôli 1 príležitosti nekupovala nové,prípadne skús sa opýtať kamarátok či niektorá nemá požičať.
@paulinka17 ja som dala usit biele menzestrove nohavice, koselu som kupila v hm, a vestu taku so svetlymi pasikmi v brendone (snazila som sa kupit, dat usit take veci, co este mohol nosit aj neskor, oblekna jednu prilezitost mi prislo od veci kupovat) a topanky som dala ake prave nosil, tusim boli zelene.
Myslim ze treba sa k udalosti postavit s uctou, ale prakticky. Koselu vynosi aj na narodeninach, rodinnych oslavach - ok. Slusne gate som vcera videla aj v pepcu, v lidli som vcera videla tmave mencesteaky. Mam 2r syna a oblekove by teda uz nevyuzil nikdy. Mencestraky hej. Topanky - nove slusne by som nekupovala, neznosi to. Bud pozri na bazare alebo moj mal napr teraz velmi pekne jesenne RAKy, celokozene a vsetci sme vraveli ze take "aj do kostola" pricom to boli technicky obyc poltopanky, len raky maju pekny dizajn. Isla by som radsej takouto cestou
@paulinka17 a normalne do kostola v nedelu mu co obliekas? Popravde to bude kazdemu jedno, ale zvycajne sa na krst oblieka slavnostne, cize rifle by som ja nedala. Pri takom velkom dieťati by som sla do slávnostných nohavic (oblekovych) a bielej kosele.