Čo na pribratie u bábätka?

29. okt 2021

Ahojte..mala ma 9m. A len ledva 7kg..mame sunar mlieko predtým bebu ..prikrmy papa po troche..co by jej pomohlo ?zmeniť mlieko či čo..dok.to veľmi nerieši ze nema podvahu ale teraz reálne skúsenosti prosím vás ja chcem aby pribrala aspoň trošku...

pribinak
29. okt 2021

Ty máš akú váhu a vysku? Otec dieťaťa? Lebo ak je podľa doktorky dieťa ok, tak netlac na silu

autor
29. okt 2021

160-53kg...otec 85kg 172cm..

siska53
29. okt 2021

Moja mala v roku ledva 7 kg 😅. Ale bola.dojcena, prikrmy babrala. Doteraz je chuda, jedava ako kedy.. ale ma byt po kom aj taka chuda, aj silnejsia, geneticka vybava jej urcila chudu postavu .

U vas ak je dr.spokojna, neriesila by som.

pribinak
29. okt 2021

Tak bude stihlucke po tebe. Môj syn mal v roku ledva 8 a pol kilá. Už 10 mesačne chodil. Váhu som neriešila

barus26
29. okt 2021

moja mala zje všetko čo nezje ju. Má 10 mesiacov a 7,5kg😀 Doktorka nehovorí nič, že by to nebolo okej

danulicek
29. okt 2021

Keď povie dr, že to je ok, netrap sa. Každé dieťa je iné. Prvého syna mam v ôsmich rokoch 155 cm a 50 kg (je pevný, nie tučný) a druhý ma šesť rokov a ledva 20 kg. A je nízky. Tak isto to mali rozdielne aj ako babatka. Sú zdraví, nic im nechýba. Hlavne, že je dr s tým ok

nevenka
29. okt 2021

Nase tretie je taketo, a to je chlapcek, najmensie z babatiek v okoli. Ma uz 10 mesiacov a 8 kg, bratrancek ma v 5 mesiacoch 10 kg. Starsie deti mali o kilo viac v tomto veku. Ja mam ale 152cm a bola som presne taky slizik. Doktorka vobec neriesi. No nas je dojceny a aj dost papa prikrmy. Podla mna je to v poriadku.

denisadeny
30. okt 2021

Moja malá má 3apol mesiaca ma 6470g a pred večerom mi detská lekárka povedala, že málo priberá, že od pondelka mam začať prikrmovat sunarom 🤨 zatiaľ je len plne kojená, nie som veľmi nadšená z toho dokrmovania.. Co lekár to iný názor 😏

ivka21
30. okt 2021

Ja som teraz riešila synčeka na poradni mi malo pribral ale teda ma len 5 m. A mal 5 kg. Dr mu predpísala také mliečka a z toho pekne pribral.