Čo na "lišaj" na tváričke u 14-mesačnej dcérky?

daniela87sk
4. mar 2019

Dcérke (14m) sa robí takáto "lišaj" asi to má nejaky súvis s našim psom väčšinou sa jej to spraví keď sa s ním hra, poraďte čo na to?

kika831
4. mar 2019

@daniela87sk vyskusajte krem lipobase repair z lekarne. Pouzivam ho pri oboch detoch a nedam nan dopustit.

baska_nice
4. mar 2019

Tak ak sa jej objavuje pravidelne, ked sa hra so psikom, tak bude mat asi alergiu a istotne by som si zasla na alergologiu a dala ju pretesovat. Vies v takychto pripadoch podla mna treba mat istotu

daniela87sk
autor
4. mar 2019

No ona vyrastá so psíkom v byte a má to len keď sa mu podarí obliznu ju (ale neviem to na 100% či to je od neho ale podľa toho ako to mám odsledovane) samozrejme sa snažím zabrániť tomu aby ju oblizol no niekedy sa to nepodarí

mkado
5. mar 2019

@daniela87sk Dobry den, ja Vam vrelo odporucam propolisovy krem od foreveru. Ma naozaj velmi dobre a osvedcene ucinky. Maminky ho velmi radi pouzivaju pri liecbe ekzemu.

blondtana
19. mar 2021

@daniela87sk Prosím, aj ste zistili z čoho to má? Lebo môjmu malému sa presne také lišaje objavili na tváričke asi 2 týždne dozadu a len viac a viac, už aj na ruke to má 😢