Čo na bolesti chrbta po pôrode?

vasjar
9. jún 2021

Ahojte, po pôrode mam dosť veľké bolesti chrbta, v nižšej časti, nevládzem dlho stát, robí mi problémy držať bábätko dlho na rukách. Odporučte niečo
Vďaka

kristinatamar
9. jún 2021

@vasjar cvicenie a popripade masaz

katka281
9. jún 2021

@vasjar ahoj, aj ja mam take bolesti a to som uz 5 mesiacov po porode. Podla mna by tiez pomohlo cvicenie a masaz, ale na to cas ja nemam 😄 postupne to prechadza same, cim viac sa hybem, tak tym je to lepsie. Jaaaaj ako by som na masaz isla 😍

lenkakravcova
9. jún 2021

@vasjar Mne pomohol sťahovaci pás na pár hodín denne. Nejaké zázraky necakaj, hlavne ak si pár dní či týždňov od pôrodu, ale časom sa to zlepsim tie svaly sú po pôrode úplne nanič.. mne robilo dosť dlho problém vystrieť sa.

lucia147852
9. jún 2021

Návšteva neurológa. Mne každý hovoril aké to ke normálne, že má boli chrbát. A vyšetrenie ukázalo poškodenie chrbtice v panvovej oblasti

julie19
9. jún 2021

odporúčam pilates alebo jogu, pár minút denne aby si ponaťahovala a povyrovnávala chrbticu.. po pôrode to bola hrozná bolesť chrbtice, tak mi manžel každý večer na pol hodky postráži malú a ponaťahujem sa.. je to oveľa lepšie 🙂

vasjar
autor
9. jún 2021

@kristinatamar aké cvicenie

vasjar
autor
9. jún 2021

@julie19 no som zabudla dopísať že som mala cisarak

marycarrie
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gabika128
9. jún 2021

@vasjar ja som chodila k fyzioterapeutke, mala som s ňou cvičenie presne upravené pre ženy po pôrode. Plus ten pás po pôrode tiež trošičku pomôže, ale nie je to riešenie.

euka210
9. jún 2021

ja som take dlho neriesila, maximalne sla na masaz. Odporucam neurologa a ked nic vazne to nebude, tak posle na rehabilitaciu, mne to pomohlo, aj spravne cviky ma naucili, lebo s tymi z netu som si to niekedy aj zhorsila.

vasjar
autor
9. jún 2021

Zabudla som dopísať že som po sekcii

vasjar
autor
10. jún 2021

@gabika128 aký ste mali pôrod?

janulla1
10. jún 2021

Odporúčam suché teplo (vyhrevny vankúš napr.) kým nebudeš môcť cvičiť, a potom návšteva lekára na určenie problému prečo chrbát boli, ja mam dlhoročné problémy s chrbtom, keď zanedbam cvičenie, tak ako prvá pomoc suché teplo a potom už len cvičenie, masážne,

gabika128
10. jún 2021

@vasjar ja som mala prirodzený, takže cvičiť som mohla skôr.