Ahojte, po pôrode mam dosť veľké bolesti chrbta, v nižšej časti, nevládzem dlho stát, robí mi problémy držať bábätko dlho na rukách. Odporučte niečo
Vďaka
@vasjar Mne pomohol sťahovaci pás na pár hodín denne. Nejaké zázraky necakaj, hlavne ak si pár dní či týždňov od pôrodu, ale časom sa to zlepsim tie svaly sú po pôrode úplne nanič.. mne robilo dosť dlho problém vystrieť sa.
Návšteva neurológa. Mne každý hovoril aké to ke normálne, že má boli chrbát. A vyšetrenie ukázalo poškodenie chrbtice v panvovej oblasti
odporúčam pilates alebo jogu, pár minút denne aby si ponaťahovala a povyrovnávala chrbticu.. po pôrode to bola hrozná bolesť chrbtice, tak mi manžel každý večer na pol hodky postráži malú a ponaťahujem sa.. je to oveľa lepšie 🙂
@kristinatamar aké cvicenie
ja som take dlho neriesila, maximalne sla na masaz. Odporucam neurologa a ked nic vazne to nebude, tak posle na rehabilitaciu, mne to pomohlo, aj spravne cviky ma naucili, lebo s tymi z netu som si to niekedy aj zhorsila.
Zabudla som dopísať že som po sekcii
Odporúčam suché teplo (vyhrevny vankúš napr.) kým nebudeš môcť cvičiť, a potom návšteva lekára na určenie problému prečo chrbát boli, ja mam dlhoročné problémy s chrbtom, keď zanedbam cvičenie, tak ako prvá pomoc suché teplo a potom už len cvičenie, masážne,
@vasjar cvicenie a popripade masaz